9 Haziran 2015 Salı

Topshop'un Unique sonbahar/kış koleksiyonu

Topshop tutkunlarının merakla beklediği Unique sonbahar/kış koleksiyonu, klasik İngiliz tarzının büyüsünü Topshop’un benzersiz stiliyle harmanlayarak modern, giyilebilir ve yatırım niteliğinde parçalar ile sezona göz kırpıyor. İngiliz el işçiliğine atıfta bulunarak moda severlere nostaljik bir esinti yaşatan Unique koleksiyonunda İngiliz güpürü, brokar gibi klasik dokular ile Topshop’un sokak stili bir araya geliyor. Sonbahar trendlerine bir ön gösterim niteliği taşıyan koleksiyonda yeni sezonun retro ruhu kadınsı bir tavırla tanımlanıyor.

Monokrom paleti ve hardal tonlarının zeki renk kontrastları ile harmanlandığı koleksiyonda romantik fırfırlar ve çiçek desenleri ile masum bir dokunuş yaratılırken, kadife ve eskitilmiş denimler ile Topshop kadını için maskülen ve olağan dışı bir stil yaratılıyor. Yaz aylarının son günlerinde gardrobunuzun en popüler parçaları arasında yer alacak koleksiyonda yer alan, ipek tunik-elbiselere eşlik eden montlar mevsim geçişlerinde şıklığın anahtarını sunuyor. Günlük suet montlar, geniş paçalı pantalonlar ve mini elbiseler ise modern giyime sofistike bir dokunuşta bulunuyor.








Stiliyle ön plana çıkmak isteyen kadınların tercihi Topshop'un Sonbahar/Kış 2015-2016 sezonu için hazırlanan Unique Koleksiyonunda yer alan ürünler 149,90 TL - 349,90 TL fiyatları arasında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev