10 Haziran 2015 Çarşamba

Düğün temanıza göre gelinlik seçin!

Düğününüz hayatınızın en özel, en unutulmaz günü olacak.
İster yazın deniz kenarında, isterseniz kış günlerinde bir balo salonunda...
Temanız ne olursa olsun, ona en uygun gelinliği seçmeniz çok önemli.
Oleg Cassini, düğününüzün mekanı, renkleri ve dekoru ile mükemmel uyum sağlayacak gelinlik modellerini belirlemiş.


Balo salonuna prenseslere yakışır şekilde kabarık bir gelinlikle girerek tüm dikkati üzerinizde toplayabilirsiniz. Mekanın yüksek tavanları ve gösterişli dekorasyonunda kaybolmamak adına balo tipi denilen kabarık veya prenses etek modelleri ve A-kesim modeller tercih edilebilirsiniz.


Kır ve çiftliğe uygun gelinlik tercihleri de Oleg Cassini’nin tasarımları arasında. Bu tip bir organizasyon için sade dar kesim ve kısa gelinlik modelleri tercih edilebilir.


Özellikle yaz düğünleri için en ideal düğün konseptlerinden biri kumsal düğünleri. Kumsal düğünleri için gelinlik seçiminde rahatlık ön planda olmalı. Bu tip bir organizasyon için uçuş uçuş helenistik ve dar kesim gelinlikler tercih edilebilir.


Yazın tercih edilebilecek düğün mekanlarından biri de havuz başı veya deniz kenarı. Bu tip bir organizasyon için yarım A-kesim, dar kesim ve deniz kızı gelinlik modelleri ideal.


Kışın tercih edilebilecek düğün mekanlarından biri de kokteyl salonları. Kapalı mekanda kokteyl düğünleri için dar kesim ve deniz kızı gelinlik modelleri ideal bir seçim olabilir.

1 yorum:

  1. Güzel bir yazı olmuş, tasarımlarda güzel..
    Paylaşımınız için teşekkürler...

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev