3 Mart 2015 Salı

Selena Gomez’in adidas NEO İlkbahar & Yaz 2015 Koleksiyonu

ABD’li oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez, adidas NEO İlkbahar/ Yaz 2015 Koleksiyonu’nu hayranlarının beğenisine sundu.

Global stil ikonu ve adidas NEO Label konuk tasarımcısı Selena Gomez’in hazırladığı koleksiyon, gösterişli spor giyimden ilham alıyor; modern spor parçaları şehir stili ile birleştiriyor.

Spor giyimin moda defilelerinde öne planda yer alma trendini yorumlayan adidas NEO ve Selena Gomez; yeni koleksiyonda spor salonunda giyilen siluetleri sokak stili ile birleştiriyor. Koleksiyonda yer alan kapüşonlu üstler, eşofman altları ve bomber ceketlerde gösterişli görünümü oluşturmak için file, polar ve denim gibi faklı kumaşları kullanıyor.

Selena Gomez yeni adidas NEO İlkbahar/ Yaz 2015 Koleksiyonu ile ilgili şunları söyledi: “Ortaya çıkan parçalardan çok mutluyum. Koleksiyonda, baharın vazgeçilmezleri renkli baskılar ve çiçek desenleri yer alıyor. Tasarımlarda sportif giyim ile sokak stilini bir araya getirdik. Aynı zamanda kısa kapüşonlu üst ve yüksek belli denim gibi modern siluetlere de yer verdik. Sezonun kaçırılmaması gereken parçaları bu koleksiyonda…”






Yeni Selena Gomez adidas NEO Label İlkbahar/ Yaz 2015 Koleksiyonu hakkında daha fazla bilgi almak ve NEO ile ilgili tüm gelişmelerden haberdar olmak için http://www.adidas.com/neo adresini ziyaret edebilir veya NEO Twitter hesabı @adidasNEOLabel 'ı takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev