17 Şubat 2015 Salı

Listerine gücünü 21 gün deneyin!

Yapılan araştırmalara göre hayat kalitemizi artıran ve sağlığımızı geliştiren yeni bir alışkanlık edinmek için 21 gün yeterli oluyor!

Dünyanın ve Türkiye’nin en çok tercih edilen ağız bakım ürünü Listerine, 1 Ocak – 30 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleştirdiği kampanyası ile tüketicilerini 21 gün sırrını öğrenmeye davet ediyor.

Eşsiz güçlü formülü ile ağzın tamamına ulaşan Listerine, 21 günde ağız sağlığında fark yaratıyor. Sadece bir kullanımda bakterilere karşı etkisini gösteren Listerine, günde 2 defa 30 saniye kullanıldığında, plak ve diş eti iltihabına karşı 24 saat koruma sağlıyor. 21 gün boyunca sabah ve akşam diş fırçaladıktan sonra günlük ağız bakım rutinine 20 ml Listerine ekleyip, bu sürenin sonunda ağız sağlığındaki gelişmeden memnun kalmayanlara ise parasını iade ediyor.


Listerine® ile 21 gün:

1.gün – Daha ferah nefes!
Her sabah ve akşam ağız bakım rutinine 20 ml Listerine eklediğinde birinci günün sonunda ağız daha temiz olur. Listerine, kötü ağız kokusuna neden olan bakterilerle savaşır, nefesi tazeler ve uzun süre ferah kalmasını sağlar.

7.gün - Daha az plak!
Listerine, diş çürükleri, diş eti hastalıkları ve ağız kokusunun başlıca nedeni olan bakteri plağı ile savaşarak etkin koruma sağlar. Düzenli olarak sabah akşam Listerine kullanıldığında 7 günün sonunda dişlerin çok daha temiz ve pürüzsüz olduğu fark edilir.

14.gün – Daha iyi korunan dişetleri!
Listerine, diş eti hastalıklarının başlıca nedeni olan plağı önemli ölçüde yok eder. Diş eti hastalığı oluşumunu sadece fırçalama ve diş ipi kullanımına oranla azaltan Listerine, düzenli kullanım ile diş etleri için daha iyi koruma sağlar.

16.gün - Dişler %42 daha güçlü!
Düzenli Listerine kullanımıyla diş çürüklerine sebep olan plak asitleri 16 günün sonunda %37 azalır. Bu sayede diş minesi daha iyi korunur, dişler güçlenir.

21. gün - Daha güçlü temiz ve pürüzsüz dişler
21 gün düzenli Listerine kullanımı ile ağızdaki plaklar %50 oranında azalır; diş etleri hastalıklara karşı daha iyi korunur. Listerine 21 günde ağız sağlığını fark edilir oranda iyileştirir!

1 yorum:

  1. Listerine gargara eşittir taze nefes mükemmel bir ürün tavsiye ederim. :)

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev