4 Haziran 2014 Çarşamba

Birbirinden ilginç takı modelleri Zet'de

Küpe, bileklik, yüzük, kolye gibi farklı takı tasarımlarına yer veren Zet, yaratıcı ve özgün ürünleriyle bayanların oldukça ilgisini çekiyor. Türkiye'nin en büyük tasarımcı pazaryeri olan Zet,560 dükkanı ve 30,110 ürünüyle zengin bir alışveriş platformu sunuyor.


Zet’de geometrik şekilli yüzükler, cupcakeli kolyeler, kanaviçe işleme küpeler, karikatürlü bilezikler gibi birbirinden orijinal takı modelleri yer alıyor. Siyah renk pleksiden yapılan, küplerden oluşan özel tasarım kolye stilinize fark katmak için ideal bir alternatif. Boynunuzda yaratacağınız ilüzyon ile tüm gözler üzerinizde olacak.


Geleneksel motiflere meraklıysanız kanaviçe işlemeli gümüş küpe ve kolyeler tam size göre. Oval ve yuvarlak kolye ucuna, birbirinden zarif desende kanaviçelerin işlendiği tasarımlar, takılara farklı bir hava katıyor. Çiçek işlemeli modellerin yanı sıra kedi, güvercin, balık gibi sevimli hayvanların işlendiği kanaviçe kolye modelleri büyük beğeni topluyor.


Geri dönüşümlü kağıttan yapılmış, karikatürlü gazete görüntüleriyle bezenmiş bilezikler ise eğlenceli ve ilginç tasarımlara meraklı olanların hoşuna gidecek parçalardan biri. Çok sevdiğiniz karikatürleri stilinizin bir parçası haline getirmek istiyorsanız bu bileklikler iyi bir seçim olabilir.


Dönemsel kampanyalarıyla alışveriş severlerin yüzünü güldüren Zet’in birbirinden güzel takı tasarım modellerini Takı kategorisinde bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev