27 Aralık 2013 Cuma

Kadınlar ve estetik ameliyat ihtiyacı

Güzel ve bakımlı görünmek her kadının isteğidir. Bunun için kadınlar güzellik merkezlerine ve kozmetik malzemelerine çok fazla para harcarlar. Bu sayede istenmeyen olumsuzlukların üstü örtülür.


Ancak zaman ve hayat şartları kadınlarda istenmeyen pek çok olumsuz görüntüye sebep olabilmektedir. Bu istenmeyen görüntüler bir süre sonra geçici çözümlerle kapatılamaz duruma gelebilir. Bundan dolayıdır ki pek çok kadın estetik operasyona başvurur. Örneğin doğum yapmış bir kadın, uğraşsa da karnındaki sarkık görüntüyü gideremeyebilir. Ya da yüzdeki boyundaki kırışıklıklar ne kadar krem sürerseniz sürün, asla kaybolmazlar. Bu gibi durumlarda karın germe ve yüz germe ameliyatları tercih edilir.

Kadınların en çok estetik ameliyat yaptırdıkları bölgelerinden biri de memelerdir. Çünkü memeler cinsel anlam taşımasından dolayı da pek çok kadının kendine güveniyle ilişkilidir. Meme küçültme ameliyatı ve meme büyütme ameliyatı en sık rastlanan ameliyatlardan. Çünkü özellikle de büyük meme sorunu estetik olduğu kadar sağlık sorunları da yaratabilmektedir. Ayrıca zamanla ve emzirmeyle sarkan meme sorunu da meme dikleştirme ameliyatı ile giderilebilmektedir.

Günümüzde tıbbın gelişmesiyle estetik alanda çok önemli gelişmeler kaydedilmekte. Deneyimli bir estetik cerrahın yaptığı ameliyatlar sonucu istenmeyen her türlü olumsuz görüntüden çok rahatlıkla kurtulabilirsiniz.

3 yorum:

  1. Rinoplasti ameliyatı yaptırdım çok da memnunum. Aynaya bakıncayı geçtim her resmime baktığımda mutlu oluyorum :D

    semforever-semforever.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Estetik ameliyatlar kendine güvenmeyi sağlamaz. Ameliyatlar ciddi işlerdir, örneğin kepçe kulağınızı düzeltirken gözkapağınızın düşmesine neden olabilirsiniz. Karnınız asla eskisi kadar sıkı olmuyorsa dünya güzeli bir bebek yarattığınız için, bi yeriniz kırıştıysa o yaşa kadar mutlu mesut sevdiklerinizle yaşayabildiğiniz ve bi trafik kazasında ölmediğiniz için. Kendinizi sevmiyorsanız düzelttiğiniz meme kulak vs işe yaramaz. Büyükse Kat Dennings'i, küçükse Kate Moss'u örnek alıp güzelliğinize sahip çıkın. Youtube'a plastic surgery yazıp bakın, hepsi estetikten once de sonra da aynı görünen kadınlar. Kadinlar tüm opsiyonlarından haberdar olmali yoksa bu propagandalara inanip birilerini zengin edecekler.

    YanıtlaSil
  3. Estetik ameliyatlar kendine güvenmeyi sağlamaz. Ameliyatlar ciddi işlerdir, örneğin kepçe kulağınızı düzeltirken gözkapağınızın düşmesine neden olabilirsiniz. Karnınız asla eskisi kadar sıkı olmuyorsa dünya güzeli bir bebek yarattığınız için, bi yeriniz kırıştıysa o yaşa kadar mutlu mesut sevdiklerinizle yaşayabildiğiniz ve bi trafik kazasında ölmediğiniz için. Kendinizi sevmiyorsanız düzelttiğiniz meme kulak vs işe yaramaz. Büyükse Kat Dennings'i, küçükse Kate Moss'u örnek alıp güzelliğinize sahip çıkın. Youtube'a plastic surgery yazıp bakın, hepsi estetikten once de sonra da aynı görünen kadınlar. Kadinlar tüm opsiyonlarından haberdar olmali yoksa bu propagandalara inanip birilerini zengin edecekler.

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev