23 Temmuz 2012 Pazartesi

Swatch'tan renkli silikon saatler

Swatch severler, markanın dinamik ve birbirinden renkli koleksiyonlarını takip ediyorlar. İkonik marka Swatch ise takipçi-lerinin bu beklentisini yeni koleksiyonları, dinamik detaylar ve çarpıcı stiller ile karşılıksız bırakmıyor. Swatch’un yeni koleksiyonu Chrono Plastic ise bu markanın yenilikçi ve dinamik tarzının en büyük kanıtını oluşturuyor.


Chrono Plastic Koleksiyonu diğer tüm Swatch koleksiyonları gibi teknik mükemmellik ile üretilmiş olmasıyla dikkat çeki-yor. 10 farklı renk seçeneği sunan koleksiyon tüm zevklere hitap edebilecek yumuşak tonlar ve sıcak renklerden oluşu-yor.


Silikon kayışı ile kullanım rahatlığı sağlayan model, Chrono Plastic koleksiyonu içindeki her parça kendi içinde dinamik bir detay barındırıyor. Koleskiyonun renk paletinde klasik siyah, açık kahverengi, gri, antrasit ve beyaz, hem de daha şiddetli gözlerinizi yuvalarından fırlatacak gibi turuncu, kırmızı, mavi, parlak pembe ve açık mavi sunuluyor. Ayrıca, çift-etki ya-ratmak için, neon renkler ile detaylandırılan saat göstergeleri dikkat çekiyor. Fiyatı: 249 TL

1 yorum:

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev