18 Ocak 2012 Çarşamba

Sally Hansen'dan 15 Saniyede Tırnak Eti Çıkarıcı

Bakımlı ellerin olmazsa olmazı, güzel görünümlü, şekilli tırnaklar için bir saate yakın zaman ayırmayı göze alabiliyoruz. Oysa yoğun ve hızlı şehir hayatında, harcadığımız her dakika çok değerli ve kısıtlı... Bakım için bile olsa kısıtlı zamanda mucizeler yaratmak artık şart oldu.

En az yarım saat süren manikür süresini artık 2,5 dakikaya kadar kısaltabileceğinizi biliyor muydunuz?

Amerika’nın lider tırnak bakım markası Sally Hansen, devrim yaratan jel formülüyle etkili bir çözüm sunan Instant Cuticle Remover - 15 Saniyede Tırnak Eti Çıkarıcı, kuru ve sert tırnak etlerine 15 saniyede nüfuz ederek ölü derinin tırnak iticiyle geriye itilmesini destekler. Bir tırnak iticiyle hassas bir biçimde itilen ölü deriyi hızlıca şekillendirebilirsiniz.


Uygulama şekli:

Sally Hansen 15 Saniyede Tırnak Eti Çıkarıcı’yı tırnak etlerinizi çevreleyecek şekilde, tırnak etlerinize ince bir şerit halinde sürünüz. 15 saniye sonra bir tırnak eti itici yardımı ile tırnak etlerinizi hassas bir biçimde itiniz ve çevreleyen ölü deriyi temizleyiniz. Ellerinizi sabun ve su yardımıyla yıkayınız.

Sally Hansen Instant Cuticle Remover: 26,50 TL

Bu ürünü yetkili eczanelerde. Markafoni, Limango, Trendyol ve Morhipo gibi online alışveriş sitelerinde bulabilirsiniz.
Not: Ben bu ürünü 18 TL'ye online alışveriş sitelerinin birinden almıştım. Çoook severek kullanıyorum. Tırnak eti sorununuz varsa ve evde manikür yapıyorsanız mutlaka deneyin. Pişman olmayacaksınız.

3 yorum:

  1. Etleri kanatmadan temizlemenin en güzeli yolu galiba :)

    YanıtlaSil
  2. merhaba nerden aldınız acaba hala aynı fiyattan bulmamız mümkün mü

    YanıtlaSil
  3. Bonbon; kesinlikle...

    Sema; baktım ama şu an kampanyada değil! Ama mutlaka 1 hafta içinde markafoni, trendyol, limango, morhipo'da indirime girer takip edin. Ojeleri de şahane aklında olsun :)

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev