17 Aralık 2011 Cumartesi

Sabri Özel'den triko giymenin yolları

Klasik giyim alışkanlığınıza minik eklemeler yaparak özgün stilinizle fark edilmek istiyorsanız ünlü triko markası Sabri Özel'in önerilerine kulak verin.
İNCE ELBİSE VE UZUN HIRKA MODASI
Tasarımlarda yer alan yan kol detayları, özel işçiliği olan dokumalarıyla ve rahat kesimiyle son derece trendy ve günlük yaşamın parçası olmaya aday. Yaz boyu severek giydiğiniz şifon elbisenizi kışlıklara kaldırmaya gerek yok. Kalın çoraplar ve Sabri Özel hırkalarınızla tamamlayacağınız günlük giyiminizde, hırkanızı çıkararak geceye de hemen hazır olmuş olacaksınız. Pantolon ya da şort giymeyi daha çok seviyorsanız ipek gömlek üzerine giyeceğiniz trikolarınızı belinize ince bir kemer takarak modernize edebilirsiniz.
Detaylarda hayat bulan Sabri Özel kadın koleksiyonu; kabarık kollu, yoğun işlemeli trikoları, rahat ve modern kalıplarıyla vazgeçilmez alternatifler sunuyor. Yakaları kürkle bezeli triko elbiseler örgü hırkalar ise koleksiyonun gözde parçaları arasında yerini alıyor.
SOFİSTİKE ŞIKLIK %35+10 İNDİRİMLE
Yeni sezonda triko ayrıcalığını yaşamak isteyen sıra dışı Sabri Özel kadınları, Sonbahar-Kış modellerinden vazgeçemeyecekler. Merak uyandıran detaylar, kombine renkler ve eklektik desenlerle bu sezon rahatlık ve şıklığı ön plana çıkaran Sabri Özel Koleksiyonu %35+10 indirimli.
2012 kışında siyah, lacivert, füme, gri gibi ağırlıkla kullanılan renkler yanında saks, nefti yeşil, koyu kırmızı ve bordoyla kombinlenmiş siyahlar da koleksiyona çeşitlilik katıyor. Kalite konusundaki özeni, kumaş seçimlerindeki titizliği, klasiği modernle birleştiren koleksiyonuyla farklılığını hissettiren Sabri Özel, yumuşak tonlarla giriş yaptığı sezonda kahve ve camel tonlarını kullandığı tasarımlarıyla da göz alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev