15 Nisan 2011 Cuma

Tween'den Kadın Koleksiyonu

Tween markası kendilerine en yakın duran 4 sofistike tasarımcı ile işbirliği yaparak yaz sezonunun yükselen trendi olan davetler, partiler ve mezuniyetler için çok çekici bir kadın koleksiyonu tasarlamış. Birbirinden farklı dört tasarımcının, beş tasarımından yola çıkılarak hazırlanan kadın koleksiyonu her bedenden sadece beş adet üretilerek yaz davetleri için butik ve limited bir alternatif oluşturacak.
Tween by Selim Baklacı
“Tween kadını bugüne kadar yarattığım açık görüşlü kadın profilleri arasında en parlak olanıydı. Tween by Selim Baklacı koleksiyonu 'fark edilmek' üzerine kuruldu. Amacına hizmet edeceğine inanıyorum” demiş.
Tween by Gamze Saraçoğlu
“Tween kadınının özgür, güçlü ve romantik kişiliğini sergileyen bir koleksiyon hazırlandı. Güçlü kadını simgeleyen omuz detayları ve metal formlar kullanılırken, bağcık detayları ise gençliği ve özgürlüğü temsil ediyor. Narçiçeği, saks mavisi, ekru, laci ve siyah koleksiyonun ana renkleri...”
Tween by Elif Cığızoğlu
“Yaz aylarının sıcak ve renkli bir o kadar da dinamik yüzünü Tween için özel olarak hazırladığımız bu 5 parçalık kadın koleksiyonuna taşımaya çalıştık. Tasarlanan her parça farklı bir hikaye anlatıyor.” demiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev