28 Mart 2011 Pazartesi

Martha Stewart Weddings Nisan 2011 itibariyle Türkiye’de!

Amerika'nın en çok okunan gelin dergisi Martha Stewart Weddings artık Türkiye'de. Yılda iki kez ilkbahar {Nisan} ve sonbahar'da {Ekim} yayımlanacak derginin fiyatı ise 15 TL
15 yılı aşkın bir süreden bu yana gelinler ve gelin endüstrisi için düğün stillerinin belirleyicisi olan Martha Stewart Weddings, ABD’de “içerik kalitesi” konusunda Ulusal Dergi Ödülü alan tek gelin dergisi olma özelliğini taşıyor. Martha Stewart Weddings evlilik sürecinde olan çiftlere bu özel günlerini bireyselleştirmeleri ve özgünleştirmeleri konusunda yardımcı olur. Türkiye’de kadın dergicilik sektöründe uzmanlığı ve profesyonelliği ile tanınan İçim Delemen’in yayın direktörlüğünü üstlendiği Martha Stewart Weddings’in Genel Yayın Yönetmeni ise Güldeniz Ayral.
Martha Stewart Weddings kişiye özel düğün stilini belirleyerek hayal ettiğiniz en özel kutlamayı hayata geçirmenizi sağlar. Teklif gününden balayına, o büyük güne ilişkin her tür detayı kapsayan güzel ve yaratıcı fikirler üretir. Martha Stewart Weddings’in içeriğinde ilham verici ve duygusal detaylara kadar kullanışlı ve bilgilendirici bilgiler de bulacaksınız. Martha Stewart Weddings akıllı fikirler, sınırsız görsel ilham kaynağı, birbirinden farklı uzman görüşleri ve kapsamlı pazar araştırmalarının yanı sıra gelinlere planlama, moda, mücevher, güzellik, pasta, çiçekler, hizmet, hediye listesi, davetiye ve seyahat detaylarına ilişkin detaylı bir içerik sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev