7 Ocak 2011 Cuma

Imedeen ile “Daha iyisi sizin elinizde”..

Cilt yaşlanmasının her dönemi için çözümler sunmayı hedefleyen, anti aging cilt bakım tableti Imedeen, Ocak ayında 50 kişiye ürünlerini kullanma ve Elle & Elele’de fotoğraf yıldızı olma şansı sunuyor.
Ocak ayı içerisinde, info@imedeen.com.tr adresine başvuran kişiler arasından 50 talihli, yaş gruplarına uygun Imedeen ürünlerini 90 gün kullanma fırsatı yakalayacak. Ayrıca seçilecek 3 kişinin fotoğrafları ile birlikte röportajları, Elle ve Elele dergilerinin Mayıs sayısında yer alırken, bu şanslı kişiler bir yıllık da Imedeen ürünü kazanacaklar. Son başvuru tarihi 31 Ocak 2011.
Ayrıca, Imedeen ürünlerini deneyen 50 talihli arasından 3 kişi, Elle & Elele dergilerinin Mayıs sayısında yayınlanacak, ciltlerindeki deneyimleri anlatacakları fotoğraf çekimine katılma şansı ile birlikte, bir yıllık Imedeen ürünü de kazanacaklar.
Yarışmaya katılmak için yapmanız gereken tek şey; 31 Ocak 2010 tarihine kadar, info@imedeen.com.tr adresine, isim, soyad, telefon bilgileriniz ile birlikte, cildiniz ile ilgili endişelerinizi ve neden bu projede yer almak istediğinizi, 100 kelimelik bir e-maile fotoğrafınızı da ekleyerek göndermek.

2 yorum:

  1. hem cilt bakımı hem de kampanyasever olarak ben buna katılırım şeker :) teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. ben de kaçırmam valla.ne zamandır böyle güzel ve büyük bir kampanya görmedik:)

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev