25 Kasım 2010 Perşembe

Surie Cruise..

Katie Holmes nasıl bir anne bilmiyorum ama kendi hırkalara sarınmışken minicik kızının yazlık bir elbiseyle dolaşmasına anlam veremiyorum. Ki bu ilk değil!!

3 yorum:

  1. Ben Amerika'dayken, Kasım başlarında, yağmurlu ve rüzgarlı bir New York sabahında, Suri yaşlarındaki bir oğlan çocuğunu ayağında sandaletler ve üstünde tişört-şortla gezdiren anne-babasını görünce dumura uğramıştım. Çocuğun devamlı burnu akıyordu. Türkiye'de olsa, kıyamet kopar, çocuğun aileden alınması için medya kampanyaları yapılırdı, o denli!

    Amerikalı ve İngilizlerin soğukla ilişkisi çok farklı. Bir İngiliz bana anlatmıştı, Romalılar İngiltere'ye ilk geldiklerinde, Keltlerle karşılaşmışlar, yaz-kış çıplak gezermiş bu Keltler. Üşüdüklerinde bir koyun postuna sarınırlarmış, hepsi bu!

    YanıtlaSil
  2. bence bu çocuk giyinmeyi sevmiyor yani annesi belki ona giydirmeyi çalışıyordur fakat kız kapris yapınca oda oyle kendi halinde bırakıyordur zaten şımarık bir çocuk hele benim annemin eline bir geçseydi ooo muma dönerdi muma:)sonra hırkalar değil montlar giyerdi:D

    YanıtlaSil
  3. Canim ya burdakiler cocuklarini genelde bu sekilde kiyafet fukarasi gibi dolastiyorlar ki kendileri de o sekilde dayanaklilar diye dusunuyorum.Benim bacaklarim soguktan yapisirken :) onlar sortla dolasiyorlar .
    Bebeklerini corapsiz buz gibi olmus klimali ortamlara sokuyorlar .
    Biz evi istirken onlar camlarini aciyorlar hihi:)

    Degisik bir millet

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev