1 Haziran 2010 Salı

Imedeen Derma One ile gençleşin!

Yaşlanma belirtileri başlamadan Imedeen Derma One ile önleminizi alın.
30 yaş ve üzeri kadınların kullanımına uygun olarak üretilen Imedeen Derma One cilt bakım tableti, içeriğindeki Marine Complex özü ile cildin parlaklığını ve sıkılığını arttırırken, nem dengesini korumaya yardımcı oluyor. Imedeen Derma One tableti, yaşlanma belirtileri başlamadan hemen önce, cildin yenilenmesini ve beslenmesini tetikleyerek, içeriden dışarıya doğru maksimum etki ile mükemmel fayda sağlıyor.
Imedeen Derma One tableti; 3 aylık düzenli kullanım ile hem yüz hem de vücutta oluşan cilt yaşlanmalarının her aşamasında, kullanıcılarına en uygun çözümü sunmaya yardımcı oluyor. Derma One tabletlerin, sabah - akşam günde 2 tablet alınması öneriliyor. Imedeen Derma One'ın Satış Fiyatı: 105 TL

1 yorum:

  1. Eskiye göre daha dikkatli beslenmeme ve daha düzenli krem kullanmama rağmen cildimde kuruluk hissettim.Nem maskeleri ve pahalı kremler çare olmadı.Şimdi 7 haftalık İmedeen Derma One kullanımı ile cildim daha canlı ve parlak.Üstelik çalışan bir anne olarak bana zaman kazandırdı. Gerçekten işe yarıyor.
    Doğal olarak:)

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev