13 Mart 2010 Cumartesi

Alışveriş, alışveriş, alışveriş..

Kozmetik canavarı oldum çıktım bu aralar! Kendime DUR demek istiyorum ama sonuç sıfır!! Hele indirimdeyse "hayır" demem daha da zorlaşıyor :( Bu postta son 1 ay içinde alınan kozmetik ürünleri var.. Bazılarını kocacığımda ilk kez görecek :p Şans dileyin lütfen o_O
Inglot duraline ve Inglot jel eyeliner hakkında makyaj bloglarında bir çok yazı okudum ve sahip olmak için fırsat bekliyordum ne zamandır. Geçenlerde Tweeter'da laflarken İnci'den Inglot'un indirimini duydum ve keşke İzmit'te de olsa bende alsam dedim. Sağolsun sen ne istiyorsan söyle ben sana alıp yollarım dedi bende tercihimi duraline ve siyah eyeliner'dan yana kullandım. Duraline farları eyeliner yapmaya yarayan, kalıcılığını arttıran sihirli bir jel. Makyaj Çantam bu yazısında ayrıntılı olarak anlatmış merak edenler bakabilir. Eyeliner ise hakikaten çok başarılı. Akma yapmıyor ve renk karbon siyahı. Çok memnun kaldım, tavsiye ederim. Sanırım % 25 indirimle ikisi 40 TL'ye geldi bana..
Bourjois'un allığını görmüş ve çok sevimli bulmuştum. Strawberry'de bu setin indirimde olduğunu görünce alıp denemek istedim. Allık, 3D parlatıcı, maskara orjinal boyda ve makyaj çantası ile birlikte sadece 22 TL. Özellikle allığın rengine, ışıltısına bayıldımmm. İndirimi hala devam ediyor. Aklınızda olsun..
Bu Inglot ciciler ise Markafoni indiriminden payıma düştü! Daha önce oje ve lacivert far almıştım çok memnun kaldığım için mor far ve kirpik kıvırıcısını da denemek istedim. Far 18,9 TL - Kirpik kıvırıcı 22,9 TL
Chopard Wish'in kokusuna bayılıyorum. Resmen büyülüyor beni! Ne zamandır çilekte indirime girsin diye dört gözle bekliyordum ama bir türlü düşmedi fiyatı. Ama geçen gün bir baktım indirimde! Sepete atmak için inanın hiç beklemedim! Yalnız kalmasın diye araştıran'ın tavsiye ettiği Stila mercan rengi allığı da ekledim :d Chopard 50 ml 54 TL, Stila Check Duo ise 22 TL
Maskara olarak Lancome Hypnose ve Loreal Lash Architect'i kullanıyorum uzun zamandır. Bu defa bir değişiklik yapıp Loreal Teleskobic carbon siyahı aldım. 1 haftadır kullanıyorum fırçasından çok memnun kaldım. Tek tek ayırıyor kirpikleri ve dolgunluk veriyor. % 25 indirimdeydi bu üründe sanırım 38 TL falandı fiyatı da. Tavsiye ederim..
Karlı bir alışveriş yapmışım değil mi :D

2 yorum:

  1. hepsi çok güzel zevklerini çok begendim daha fazlasını hakediyorsun istikrarlı bir şekilde diyettesin bunlarda dopinglerin :)

    YanıtlaSil
  2. İnglot'un eyelinerını ben de hala merak ediyorum ve elimdekiler bitmeden almamaya karar verdiğim için hala alamadım... Ama güzel şeyler almışsın, hepsini güle güle kullan:)

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev