22 Ekim 2009 Perşembe

Flormar'dan gelen hediyelerim..

Flormar bloggerlara ve blog okuyucularına yeni yüzünü tanıtmak ve bilinirliğini arttırmak için birbirinden güzel ürünler hediye ediyor. Bunun için yapmanız gerekenler Flormar'ın sitesinde yazıyor. Fotoğraftakiler benim payıma düşenler :p FLORMAR SUPERSHINE OJE: Eksta parlaklık ve dayanıklılığı,kullanım kolaylığı sağlayan uzun fırçası ile birleştiren bu seri sayesinde tırnaklar eskiye göre daha canlı,sağlıklı ve parlak görünecekler. Fiyatı:1,25 TL FLORMAR SUPERSHINE RUJ: Yoğun formulü sayesinde sürüm esnasında dudaklarda ekstra nem,rahatlık ve konfor hissi uyandıran bu ürün,geliştirilmiş pigment teknolojisi sayesinde dudaklarda sofistike bir görünüm elde edilmesini sağlamaktadır. Fiyatı: 8,32 TL FLORMAR SUPERSHINE LIP GLOSS: Yenilenmiş ambalajı ve kullanım kolaylığı sağlayan fırçası sayesinde dudaklarda ekstra nem ve parlaklık imkanı sağlayan bu ürün,içeriğindeki A,E,Omega 6,7 ve 9 yağları sayesinde dudaklara bakım yapmaktadır. Fiyatı: 9,54 TL TURBO BOOST X5 WATERPROOF MASKARA: Doğal sakız,dağılmama özelliği ile,uygulama sonrası kirpikleri dış etkenlere karşı koruyan bir tabaka geliştirmektedir.Özel bileşimler ve reçineler,kirpikleri bir arada tutmaya ve kuvvetlendirmeyi sağlamaktadır. Fiyatı 10,35 TL Flormar'ın mat beyaz farını makyaj altı olarak yıllardır kullanıyorum. Ojeleri, göz kalemleri ve dörtlü farlarını da daha önce kullandım. Diğer pahalı markalarala kıyasladığımda fiyatına göre gayet başarılı bence. Şimdiye kadar denemediyseniz bir şans verin..

5 yorum:

  1. Teşekkürler bilgi verdiğin için, ben flormarın sitesine üyeyim, üye olanlara plates latiği gönderdi ama bana göndermedi nedense, bir de bu ürünlerle ilgili şansımı deneyeyim bakalım..

    YanıtlaSil
  2. flormar herzaman takp ettigim bir markadır.ürünleri kaliteli be fiyatlarıda uygundur.bende istiyorum bu yeni ürünlerden.umarım flormar bu kampanyadan benide yararlandırır.

    YanıtlaSil
  3. bakalım bizede ürünler gelicekmi

    YanıtlaSil
  4. Flormar gerçekten kaliteli bir marka ürün seçenekleride harika blog sahiplerine ve blogseverlerede böyle güzel bir hediye vermeleri çok hoş hediyelerinizi güle güle kullanın bir blogsever olarak banada gönderirlerse çok mutlu olurum :)

    YanıtlaSil
  5. HEVESLI blogunuzuizlemeye aldigim bloglarda gordum inceledim ve sizin blogunuzuda izlemeye deger buldum flormara gelince bende flormardan paket bekliyorum elif hanim mail gondermisti 30 ekimden beri henuz gelmedi herhalde cok yogunluk oldu hediye konusunda neler dusunuyorsunuz malum bloglar arasi yaris hizlandi daha bir sure once acilan bloglar bile buyuk bir heyecanla hediye verme telasindalar bu da cok guzel bir olay boylece izleyici sayisi da artiyor malum her blog hediye veren diger bloglarin reklamini yapiyor buda bloglar arasi cok guzel bir goruntu oluyor basarilar

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev