24 Kasım 2021 Çarşamba

Doğru Sütyen Seçimi Nasıl Yapılır?

Sütyen seçiminin gelişigüzel yapılması yerine belirli kriterlere ya da kıyafetlere göre yapılması çok daha doğru olacaktır. Ancak bunun için de söz konusu iç giyim ürünleri hakkında bilgi sahibi olunması gerekiyor. Günümüzde kadınları sıklıkla tercih ettiği sütyen modelleri ve ne gibi özelliklere sahip olduğu konusunu hep birlikte ele alalım. 

Full cup sütyen modelleri özellikle günlük hayatta sıklıkla tercih edilen modellerdir. Balenli ve balensiz seçenekleri sunan bu modeller gün boyunca tam bir kontrol sağlayabiliyor. Pek çok model ile kıyaslandığında çok daha konforlu bir kullanım şansı sunduğunu da belirtmek gerekiyor. Bu iç giyim ürünleri renk ve desen bakımından da geniş bir seçenek yelpazesi sunmayı başarıyor. 

Straplez sütyenler ise genellikle askılı ya da askısız kıyafetler ile bir arada kullanılan modellerdir. Diğer modeller ile kıyaslandığında daha düz bir dekolte çizgisine sahip olurlar. Askısız olmaları ise omuz bölgesini açıkta bırakan her türlü kıyafet ile rahatlıkla kullanılabilmelerini beraberinde getirir. Abiye elbiseler ile birlikte kullanım için de sıklıkla tercih edilen modellerdir. 

Plunge olarak adlandırılan tasarımların temel özelliği ise göğüs dekoltesi çizgisini belirginleştiriyor olmasıdır. Oldukça doğal bir dekolte görünümü ortaya çıkardığından göğüs dekoltesi olan kıyafetler ile birlikte kullanılabilirler. Düz bir dekolte çizgisi isteyenler tercihini balcony olarak kategorize edilen sütyenlerden yana yapabilir. Göğüslerin daha fit bir görünüm kazanmasını isteyenler ise toparlayıcı sütyen modellerine yönelebilir. Bu ürünlerin özelliği ise daha yayılmış bir formda olan göğüslerin daha dik ve toparlanmış bir görünüm kazanmasını sağlamaktır. 

Doğru sütyen seçimi yapmak kadar kaliteli ürünlere yönelmenin de gayet önemli olduğunu belirtmek gerekiyor. Bu noktada kadınların tercihi genellikle Penti internet sitesi oluyor. Her zevke uygun ve her ihtiyacı karşılayabilecek iç giyim ürünlerini kolaylıkla satın alabileceğiniz sitede özellikle farklı tasarımlara sahip olan sütyenlerin ön plana çıktığını belirtebiliriz. Sadece model değil renk seçenekleri de bir hayli fazla olduğundan ihtiyacınız olan renkleri bulmanız çok zor olmuyor. Bu arada çeşitli indirim kampanyalarının düzenlendiğini de unutmamalısınız. Sadece kampanyalara göz atmak için bile mutlaka Penti.com adresine uğramanızı öneririz.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev