1 Temmuz 2020 Çarşamba

En güzel Elif Doğan kombinleri

Bu yazımda Instagram dünyasının sevilen muhafazakar fenomenlerinden olan Elif Doğan'ın stiline yaşamına ve kombinlerine yer vereceğim. Instagramda 283 binden fazla takipçisi olan Elif Doğan kombinleri çok beğeni toplayınca bir kısmını satmaya başladı, ben de yazımda en beğendiğim kombinlerini sizlerle paylaşacağım.



Giydiği kıyafetler son derece konforlu görünen ve güçlü kombin tarzıyla dikkat çeken Elif hanımın Instagram adresini yazı sonunda sizlere vereceğiz. En çok bohem tarzı ve retro stili ile dikkat çeken Elif hanım, çanta ve aksesuar kombini çok güzel uyuşturmayı başarıyor.



Kombinlerinde sık sık trençkot, kap, ceket, yelek ve şal tercihinde bulunuyor. Tesettür giyimde stil ortaya çıkarırken en önemli unsuru dış giyim oluşturur. Bohem stil de kombin örneklerini vereceğimiz Elif hanımın genel olarak maksi boy elbiseleri ön planda. Maksi boy elbiseler ile kombin oluştururken yeşil, krem, kahverengi, siyah gibi renkleri çok güzel bir şekilde ön plana yansıtıyor.



Özellikle Normcore stilin Türkiye'de en önemli temsilcilerinde birisi olan Elif Doğan, bu stilde bayrağı göğüslüyor. Bu akımda sneaker özellikle tercih ediliyor ve gerçekten Elif Doğan'ın bazı kombinlerindeki sneaker uyumu görülmeye değer. Sizde kendi kombinlerinizde bu tarz spor ayakkabıları kullanabilirsiniz..



Benim en çok sevdiğim kombinler bol pantolon ve salaş tunikler ile ortaya çıkan stili, bu kombinlerine görsellerde yer verdim ayrıca yazı başında bulunan Elif Doğan kelimesi üstüne tıklayarak bir çok Elif Doğan kombin görseline ulaşabilirsiniz.


Tarzında en sevdiğim kısım minimalistlik ile gösterişli modelleri arasında kalan yorumu, ayrıca beyaz renklerle de yakaladığı bohem stil uyumu da görülmeye değer.

Kalem ekose etekleri olsun, metalik renklerde piliseli etekleri olsun, minik askılı çantaları olsun gerçekten çok hoş detaylar var. Bu sebeple Elif Doğan'ın yorumunu sizler için paylaşıyorum. Ayrıca kendiniz ile karşılaştırma yapmak için Elif hanımın boyunu da şuraya bırakıyorum; 1.78 ;)


Son olarak aşağıda vereceğimiz sitemizden bir çok bu şekilde tesettür fenomenin hayat hikayelerine ve tarzlarına ulaşabilirsiniz. Aşağıdaki tesettürlü ünlülerin hepsinin stilleri yorumlanmıştır.

Rabia Sena Sever
Ebrar Eslem Ercan
Kuaybe Gider
Şeyma Nuryener
Merve Hifa
Hülya Aslan
Gülsüm Elkhatroushi

Yukarıda verdiğimiz ünlü simaların stillerine ve hayat hikayelerine şu linkten ulaşabilirsiniz.


Ayrıca bir çok konuda kadın portalı olan sitemize aşağıda ki linkten ulaşabilirsiniz. Tesettür giyim, sağlık, saç stilleri, diyet, dekorasyon, moda, tesettür kombin konularında birbirinden farklı bir çok içeriğimiz vardır. Kendi stilinizi oluşturmak, kilo vermek, evinizi güzelleştirmek için çok değerli bilgilerin bulunduğu sitemiz aşağıda ki gibidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev