24 Mart 2020 Salı

New Well Fondöten Çeşitleri ve Kullanımı

Ünlü kozmetik markası New Well, fondöten çeşitleri ve kullanımı hakkında önemli bilgiler paylaştı.
Fondöten, cilt kusurlarını örtmek ve yorgun görünümü ortadan kaldırmak adına kullanılan bir kozmetik ürünüdür. Ancak cilt tipine uygun fondöten tercih etmek önemlidir. Aksi durumda kusurları örtmek yerine daha fazla ön plana çıkarıyor olabilirsiniz.
Fondöten satın almadan önce cilt tipinizi analiz etmeniz gerekir. Eğer yağlı bir cilde sahipseniz ıslak bitişli fondötenler kullanmamalısınız. Çünkü gün içerisinde parlama problemi yaratacaktır. Ancak kuru bir cildiniz varsa nem içerikli – ıslak bitişli fondötenler cildinize iyi gelecektir.
Kusursuz bir görünüme sahip olmak her kadının isteğidir. Ancak kusurları profesyonel olarak kapatmadığınızda hayalinizdekinden daha kötü bir görünüm elde edebilirsiniz. Etkili bir cilt makyajı için doğru fondöten seçmeyi ve doğru uygulamaya yapmayı öğrenmek gerekir. Fondöten çeşitleri ve kullanımı için bazı püf noktalar bulunur.


Fondöten Çeşitleri Nelerdir?
Her fondöten her zaman tercih edilmemelidir. Çünkü fondötenler farklı kullanım alanlarına özel olarak geliştirilir. Üstelik birçoğunun yapısı da oldukça farklıdır. Günlük makyaj uygulaması yaparken cilt tonunu eşitleyecek ince yapıda ürünler tercih edilebilir. Davet ve etkinliklerde ise kapatıcılık etkisi yoğun ürünler kullanılabilir.
Fondöten çeşitleri içerisinden kullanım alanınıza özel belirleme yaparak kusurları en iyi şekilde kapatabilir ve yüzünüzde vurgu yapmak istediğiniz alanları ön plana çıkarabilirsiniz. New Well fondöten ürünleri profesyonel makyaj uygulaması için daima sizlerle!

New Well Satin Fondöten

Özel günlerinizin en özel tercihlerden biri olacak Satin fondöten, en derin kusurları bile zahmetsizce kapatır. İpeksi dokusu ile daha canlı ve etkileyici görünmenizi sağlar. Üstelik güneş koruyucu etkiye sahiptir. Böylece makyaj yapmadan önce ekstra güneş kremi uygulamanıza gerek kalmaz. Suya dayanıklı yapıda olan New Well Satin Fondöteni nemlendirilmiş bir beauty blender ile kolayca uygulayabilirsiniz. İçeriğindeki E vitamini cildinizi besler ve kırışıklık görünümünü azaltır. 


New Well Derma Make-up Fondöten – Intense Cover

Eğer tempolu bir yaşam tarzına sahipseniz fondöten seçiminizi iyi yapmalısınız. Derma Make-up Fondöten – Intense Cover makyaj çantanızın vazgeçilmez ürünlerinden biri olacak. Akma yapmayan, parlama karşıtı bu ürün, cildinizin üzerinde katman hissi oluşturmuyor. Cilt lekeleri, sivilce izleri ve kırmızı görünümü mükemmel şekilde kapatmanızı sağlıyor. Cildinizi etkili şekilde temizleyerek kullanım sağlarsanız profesyonel bir görünüm elde edebilirsiniz.

New Well Derma Cover Cream Fondöten


Günlük hayatta yoğun makyaj yapmayı sevmiyor ancak cildinizdeki renk eşitsizliklerini de gizlemek istiyorsanız Derma Cover Cream Fondöten tam size uygun bir ürün. Yalnızca tek kat uygulayarak cilt kusurlarınızı yok edebilirsiniz.  Ürün, formülünde bulunan ve papatya özlerinden elde edilen Hexyl Cinnamal'ın kokusuyla da kendine hayran bırakıyor. Ciltle mükemmel şekilde bütünleşiyor. Bir fondöten fırçası kullanarak temiz cildinize uygulama yapabilirsiniz. 

New Well Derma Make-up Cover Fondöten

Gold ve Silver olarak sınıflandırılan bu ürün oldukça yoğun bir kapatıcılık sunar. Dermatologlar tarafından da tavsiye edilen New Well Derma Make-up Cover Fondöteni günlük hayatta ya da özel günlerde rahatça uygulayabilirsiniz. Yüksek kapatıcılık özelliğine sahip olan ürün, cildinizin mükemmel bir görünüm kazanmasını sağlar. Suya dayanıklı yapıdadır. 24 saate kadar etkisini sürdürür ve bu sayede gün içinde makyajınız bozulmaz. Bir beauty blender kullanarak ürünü cildinize yayabilirsiniz. Pratik şekilde cildiniz ile bütünleşecektir. 

New Well Ultimate Cover Fondöten

Ürün, birçok farklı renk seçeneği ile cildinizin daha canlı ve ışıltılı görünmesine yardımcı olur. Ultimate Cover Fondöten, yoğun kapatıcı özelliği sayesinde gözaltında oluşan morlukları, çilleri, güneş lekelerini, sivilce izlerini ve daha birçok kusurun kapatılması için özel olarak hazırlanmıştır. Bir fondöten fırçası ile yüzünüze uygulayabilir ve tampon hareketler ile cildinize yedirebilirsiniz. Bu ürün dizi setlerinde ve film çekimlerinde tercih edilen bir fondöten çeşididir. Parlama yapmaz ve doğal bitiş sunar. 

New Well Derma Cover Serum Fondöten

New Well serum fondöten tüm cilt tipleri için uygundur. Serum başlıklı aplikatörü kolay kullanım imkanı sunar. Fazla ürün kullanmadan başarılı ve profesyonel bir makyaj uygulaması yapabilirsiniz. Pürüzlerin gizlenmesine ve sağlıklı bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. İyi nemlendirilmiş cildinize makyaj süngeri ile uygulama yapabilirsiniz.

New Well her cilde özel olarak geliştirilen fondöten çeşitleri ile sizlere profesyonel makyaj uygulaması sağlıyor. Doğal yapıları ciltte sivilce – akne oluşumunu engelliyor. Cilt kusurlarını gizlemek, renk eşitsizliklerini ortadan kaldırmak için cildinize uygun tonu seçerek uygulama yapabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev