24 Ocak 2020 Cuma

Geceye Damgasını Vuracak Parti Elbisesi Modelleri

Kokteyl partilerde, kır veya havuz başı düğünlerinde birçok kadının tercihi parti elbisesi modelleri arasından oluyor. Bir çok yere giderken rahatlıkla kombin yapıldığı için de çok sık tercih ediliyor.


Kısa Parti Elbisesi Modelleri

Elbisede iyi bir tercih etmenin yanı sıra yapılacak kombinin diğer parçaları da en az elbise kadar önemli. Özellikle kısa parti elbisesi modellerinde son dönemin oldukça ön plana çıkan modası haline gelen uzun çizme modelleri ile kombin yapabilirsiniz.

siyah parti elbisesi modeli


Siyah Parti Elbisesi Modelleri

Mini elbiseler uzun çizmelerle kombin yapılabileceği gibi sonbahar, kış döneminde yine botlarla da çok rahat kombin yapılabilir. Eğer havaların uygun olduğunu düşünüyorsanız mini bir clutch çanta ve ince topuklu ayakkabılar ile kombininizi birleştirebilirsiniz.



Parıltılı Gece Elbisesi Modelleri

Özellikle gecenin yıldızı olmak isteyen, dikkatleri kendisi üzerinde toplamak isteyenlerin tercihi pırıltılı kısa parti elbisesi modellerinden yana oluyor.

Loş veya karanlık ortamlarda bir yıldız gibi parlamak için sizlerde parıltılı elbise modeli tercih edebilirsiniz. Payetli veya parlak boncuklarla bezeli elbiseleri ise daha mat görünümlü ayakkabı ve çantalar ile kombinleyebilirsiniz. Bu kararı ayarlamak da önemli. Fazlası olduğunda rüküş hale gelebilirsiniz.


Gelin İçin After Parti Elbise Modelleri

Son dönemlerde gelinler sadece sıradan bir düğün ile bu özel günü geçiştirmiyor. Özellikle iyi bir arkadaş çevreniz varsa düğün sonrası after partyi ihmal etmemelisiniz. Yaşı büyük, oynamayı sevmeyen insanlar gittikten sonra eğlencenin dibine vurmak bu özel günü daha anlamlı hale getireceğine şüphe yok. Gelinliğin ardından bu parti için ne giymelisiniz peki? İşte tam da burada kısa beyaz göz alıcı parti elbiselerine bakmak sizler için işlevsel olacaktır. İnternette bakmanın yanı sıra mağazalara giderek de denemenizi öneririz. Fakat tek seferlik kullanacağım bir ürün olacak zaten derseniz daha uygun fiyatlı olarak ikinci el veya kiralamayı da düşünebilirsiniz.


Birbirinden güzel parti elbisesi modelleri görerek fikir edinmek, daha detaylı olarak yazımızı incelemek için sitemize göz atmayı unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev