24 Ekim 2019 Perşembe

Kıl Tekniğiyle Kaş

Kadınlar için kaş bir kıyafetten çok daha önemlidir. Her kadın güzeldir, bir kaç doğru dokunuşla daha da güzeldir. Kaşları dökülen, yanlış uygulamalara maruz kalan kadınların özgüvenleri sarsılır buda mutsuz olmalarına sebep olur. Kadınların detaylara ne kadar önem verdiği tartışmaya kapalı net bir konudur. Tırnakları, kaşları, kirpikleri vücudunun en önemli detaylarıdır. Kendi detaylarına önem vermeyen kadının başka detayları önemsemesi olsa bile değildir. Kadınların bakımlı olması öncelikle kendilerine olan saygılarını sonra da tüm insanlığa olan saygılarını gösterir.


Dökülen Kaşlara Çözüm

Eski dönemlerden beri kadınların kaş konusunda hassasiyeti olduğunu çok rahat söyleyebiliriz. Kaşlar dökülünce tekrar çıkması en zor kıllardır. Bozulan kaşın eski halini alması uzun bir zaman ve ciddi bir sabır gerektirmektedir yanlış kişilere emanet edilen kaşların sıklıkla başına gelen bu sorunların aslında çözümü günümüzde çok kolaydır. Microblading kaş dizaynı günümüzde en çok kullanılan çözümler arasındadır. Kaşa orijinal bir görüntü vererek yapılan bu uygulama, doğru ellerde yapıldığı takdirde memnun edici sonuçlar elde edilecektir. Ancak gerçekten bu işte eğitim almış uzman kişiler tarafından uygulamanın yapılıyor olması önemli bir detaydır. Uygulamayı yaptırmadan önce detaylı araştırma yapılması gereken, uygulamayı yapacak olan uzmanın geçmiş referanslarının mutlaka incelenmesi gerekmektedir. Kıl tekniği ile kaş uygulaması bir çok uzman olmayan kişi tarafından da maalesef ki yapılmaktadır. İşin uzmanı olmayan kişiler tarafından yapılan uygulamalar tatmin etmeyeceği gibi düzeltmekte daha zor ve külfetli olacaktır.


Kaş Kadının Güzelliğini Ortaya Çıkarır

Kadınların yüz hatlarını ortaya çıkaran kaşların doğal görüntüsünün bozulmadan, kaş rengine en uygun olan tonda uygulanması önemlidir. Kaş renginden daha koyu yada daha açık yapılan uygulamalar istenilen sonucu vermeyeceği gibi daha kötü bir görünümün oluşmasına sebep olacaktır. Doğal görüntünüzü bozacak uygulamalardan kaçının. Kalemle çizilmiş gibi, bir kaç kıl görünümü verilmiş kaşlar maalesef yüzünüzün daha çökük ve olduğunuzdan daha yaşlı bir görüntüyü yansıtmaktan başka bir işe yapamayacaktır. Daha önce de belirttiğimiz gibi, bu işlemler kesinlikle işinde uzmanlaşmış kişiler tarafından yapılmalıdır. Doğru yapılan bir uygulama mevcut görüntünüzden çok daha iyi görünmenizi sağlayacak ve mutlu olmanızı sağlayacaktır.

1 yorum:

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev