7 Mart 2019 Perşembe

Michael Kors'dan "jean" çanta

Michael Kors'un 2019 İlkbahar-Yaz koleksiyonu raflardaki yerini aldı. Bu sezon bizleri jean detaylı sırt ve omuz çantaları, yama detaylar ve jean sneakerlar bekliyor. 



BEACON SMALL DENIM SIRT ÇANTASI

El çizimleri ve yama işlemelerle zenginleştirilen Beacon sırt çantası, denim ve deri detaylı tasarımı ile karşınızda! Büzgülü ipleri tasarımın şeklini belirlerken, ön bölümdeki cep ise küçük eşyalarınız için birebir!





SLOAN EDITOR DENIM ÇANTA


İkonik Sloan Editor çanta denim kumaşı, el çizimi motifleri ve yamalı işlemeleriyle kişiselleştirilmiş bir etki yaratıyor. Gece veya gündüz, istediğiniz her zaman size eşlik edebilecek bir aksesuar!


WHITNEY DENIM ÇANTA


Rahatlığın ve şıklığın ön planda olduğu Whitney, yeni jakarlı denim modeli ve üç renkli saçaklı kenarlı denim modeli ile deri detaylarını da modernleştirdi. Ayarlanabilir zincir askılarının sağladığı çok yönlülük ve iç tasarımının verdiği kullanım rahatlığı ile telefonunuzu, cüzdanınızı ve anahtarlarınızı kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

FINCH LACE-UP SNEAKER



Finch, sportif rahatlık, klasik ile spor ayakkabıyı birleştirirken sıcak havaların vazgeçilmezi espadrili de tasarımına yansıtıyor. Hasır detayı, metalik deri detayları ve logolu keten kumaşı ile göz alıcı bir model! Yazlık elbiselerinizle ve kısa paçalı pantolonlarınızla harika kombinler için birebir.


Michael Michael Kors'un en yeni sezon parçaları Harvey Nichols, Brandroom ve Galeries Lafayette mağazalarında!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev