28 Aralık 2018 Cuma

GQ Türkiye Men Of The Year 2018

GQ Türkiye, 2018’de başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. GQ tarafından dünya çapında 23 yıldır sürdürülen ve Türkiye’de CLEAR ana sponsorluğunda, bu yıl yedinci kez düzenlenecek “GQ Türkiye Men Of The Year” ödül töreni 13 Şubat Çarşamba akşamı Volkswagen Arena’da gerçekleşiyor.

GQ Men Of The Year’da her biri kendi alanında başarılı 14 erkek ve bir kadın ödüllendirilecek. CLEAR özel ödülü ise gq.com.tr’de yapılacak oylamadan sonra sahibiyle buluşacak.
Merakla beklenen gecede, Yılın Uluslararası Starı Ödülü’nün sahibi; tüm dünyada, özellikle Türkiye’de izlenme rekorları kıran İspanyol dizisi La Casa De Papel’in Berlin’i yani Pedro Alonso olurken Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle hayatımıza giren ve Çukur’daki rolüyle adından çokça söz ettiren oyuncu Aras Bulut İynemli, Yılın Oyuncusu Ödülü’nü almaya hak kazanıyor. İkon Ödülü; ikonların ikonu Müslüm Gürses’i canlandırdığı Müslüm filmiyle 2018’in en çok konuşulan performansını sergileyen Timuçin Esen’in oluyor. Star TV’de ekrana gelen Erkenci Kuş dizisiyle “altın çağını” yaşayan yakışıklı oyuncu Can Yaman, Yılın Yükselen Oyuncusu Ödülü’nü almaya hazırlanırken Yılın Kadını Ödülü ise hem komedide hem de dramada üstlendiği rollerle Türkiye’nin en iyi oyuncularından biri olan Demet Evgar’ın oluyor.








GQ Türkiye, Kış 2019 sayısında Men Of The Year kazananlarıyla 76 sayfa çekim ve röportaj gerçekleştirdi. Ödül alan isimler, bu sene modaya damga vuran “Western” konseptiyle poz vermişler.

1 yorum:

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev