15 Kasım 2018 Perşembe

Kırtasiyeseverlerin Yeni Tutkusu: Hayat Planlayıcılar

Hayalleri Gerçek Yapan Ajanda
Her yıl, yeni yıla girerken kendine yeni bir ajanda seçenlerin işi bu sene daha kolay olacak...

Türkiye'nin ilk planlayıcı markası olan Miya Design, hayat planlayıcı ajandalarının Yılbaşı serisinde, dünyada trend olan renkler, ikonlar ve karakterler bir araya geldi. 200'e yakın kapak seçeneği, isme özel hazırlanabilen çeşitleri, rengarenk sayfaları, hayatın her alanı için tasarlanmış stickerları ile ajanda kullanmayı eğlenceli hale getiren bu planlayıcılar, Yılbaşı'nda hem kendiniz, hem de sevdikleriniz için düşündüğünüz hediye seçeneklerinin en başında yer alacak.

Hayat Planlayıcı Kullanmanın Faydaları Neler?

'Hayatınızı organize etmenin en eğlenceli yolu' mottosuyla tasarlanan hayat planlayıcılar bir yandan hayal gücünüzü geliştirirken, bir yandan da size kendi hayatınıza uzaktan bakma imkanı sunuyor. Rengarenk sayfalar arasında yaşamınızı küçük parçalara bölerek değerlendirirken, olmak istediğiniz size ulaşmanız daha kolay hale geliyor. Bütçe planınızdan alışveriş takibinize, kilo yönetiminizden sevdiklerinizin özel günlerine kadar detaylı bir şekilde plan yapabileceğiniz bu ajandaları kullanmak ve onları süslemek bir zaman sonra kişinin kendisi ile başbaşa kaldığı bir zaman dilimine dönüşüyor ve bir hobi haline geliyor. Hedeflerinize ulaşırken size gereken motivasyonu sağlamalarının yanı sıra günlük rutinlerinizi eğlenceli hale getiren hayat planlayıcı tutkusu hayatlarımızda kalıcı olacağa benziyor.










Miya'nın Yolculuğu

2012 yılında, bir kadın girişimcinin hayatını daha iyi yaşama hayali ile tasarlamaya başladığı ürünleri için kurduğu e-ticaret markası, bugün hem perakende hem pazar yerlerinde tüketiciye ulaşıyor. Tüm üretimlerini Türkiye'de gerçekleştiren marka, yurtiçi ve yurt dışına ürün satışı yapıyor. Yurtiçinde 200'den fazla satış noktasında bulunan Miya, tüm dünyaya yayılarak sektöründe bir dünya markası olmayı hedefliyor. Perakende kırtasiye sektörünün devleri D&R ve Nezih başta olmak üzere birçok kırtasiye ve mağazada ürünleri bulunan Miya, yeni yılda ürün gamını genişletmek ve yeni insanlarla tanışmak istiyor.

www.miyadesign.net

1 yorum:

  1. hepsi çok güzel heves edip alıyorum ama pek de kullandığım söylenemez :-))

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev