7 Eylül 2018 Cuma

Pronovias'ın 2019 abiye elbise modelleri

Pronovias, 2019 kokteyl tasarımlarına, çiçek ve geometrik motiflerle genç ve yepyeni bir hava katıyor.


ÇİÇEK VE GEOMETRİK MOTİFLER
 Pronovias mükemmel konuğunu bu yeni koleksiyona özgü atölyede geliştirilen özel baskılarla sarmayı hedefliyor. Baharın ruhundan ilham alan çiçekler ve geometrik motifler, her bir elbiseye romantik ve sofistike bir hava katıyor.




YENİLİKÇİ DESENLER
 Cesur ön ve arka dekolteler öne çıkarken, halter yaka veya V-dekoltenin yanı sıra sırt dekoltesi ve dövme etkisi yaratan transparanlar, kadınlara daha fazla cazibe ve zarafet katıyor. Koleksiyonda ayrıca genç ve yepyeni bir havaya sahip parça seçeneklerini artıran kısa elbiseler de bulunuyor.


FARK YARATAN DETAYLAR
 Fiyonklar bu sezon geri gelirken; korsaj ve işlemeli tül üzerinde bulunan çiçek motiflerine sahip yapay taşlardan aplik detayları tasarımlarda yerini alıyor. Bluz tarzı, drape ve plili tasarımların uygulanması sayesinde bu zarif öğeler, hareket ettikleri zaman bu elbiselere büyüleyici bir uçuş uçuş hava veriyor.








UÇUŞAN KUMAŞLAR
Şifon ve tül kumaşlar hafiflik ve hareketlilik yaratırken, daha rahat ve hafif tasarımların ortaya çıkmasını sağlıyor. Bunlar da ortak tarza sahip farklı tasarımları oluşturan mikado tasarımlarıyla birleştiriliyor: renkler ve baskılar.


Klasik bir tarzda tasarlanmış genç ve yepyeni bir havaya sahip tasarımların harika bir kombinasyonu olan yeni koleksiyon sayesinde, tüm misafirler kendilerini en özel kutlamalarda bile kusursuz biçimde eşsiz hissedebiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev