12 Nisan 2018 Perşembe

adidas & Kanye West YEEZY 500 Blush

adidas Originals Yeni YEEZY 500 Blush, sneaker dünyasına yeni bir form kazandırıyor. Çekici ve göz alıcı model, esnek ve rahat tabanıyla maksimum konfor sunuyor.
Yüksek kaliteli süet, deri ve nubuk desenli örgüden oluşan üst kısmı ile sade bir görünüş sergileyen model, bağcıkların etrafında reflektif şerif detayları ise düşük ışık koşullarında parlayarak cezbeden bir görünürlük sağlıyor.
Ayak tabanındaki kauçuk kaplama ise destek ve aşınmaya karşı direnç sağlamasının yanı sıra kaymazlığı da sağlıyor. Tabanındaki adiPRENE ve Cushioning ayağa gelebilecek darbeleri engellerken dayanıklı ve esnek bir taban sağlıyor.






Yeezy Blush 500 Modelini Öncelikli Alma Şansı Yakala!

adidas ve Kanye West’in iş birliği ile tasarlanan YEEZY 500 Blush, Türkiye’de satışa çıkıyor.
adidas, tüm dünyada sınırlı sayıda satışa sunulacak Yeezy 500 Blush modelini öncelikli satın alma hakkı kazanmak isteyenleri 10 Nisan saat 10:00 ve 11 Nisan saat 23:59 arasında shop.adidas.com.tr/YEEZY500blush adresinden kayıt olmaya davet ediyor.

Kayıt yaptıranlar arasından, Yeezy 500 Blush modeline öncelikli satın alma hakkı kazananlar, 13 Nisan Cuma günü e-mail ile bilgilendirilecekler. adidas Originals Teşvikiye ile 290 Squares Meters mağazalarından kendilerine belirtilecek olan tarihte 979 TL’lik satış fiyatıyla öncelikli satın alma hakkına sahip olabilecekler.

1 yorum:

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev