6 Şubat 2018 Salı

Cartier'in 2018 gözlükleri

Cartier, kurulduğu 1847’den beri fark yaratan seçkin mirası ve ustalığını Santos de Cartier ve Panthère de Cartier’nin 2018 İlkbahar & Yaz gözlük koleksiyonularında bir araya getiriyor. Koleksiyonda yer alan zamansız ve gösterişli parçalar, Maison de Cartier'nin estetik ve zarafet anlayışını ileriye taşıyor.

Panthère de Cartier

Panthère de Cartier’nin yeni gözlük koleksiyonunda yer alan tasarımlar, mükemmelliyet ve zanaatkarlığın temel ilkelerinden alınan ilham ve modern yaratıcılığın odak noktasıyla doğdu. Cartier’nin ikonik figürü panter, Maison de Cartier geleneği el işi mücevhercilik teknikleriyle bu koleksiyonun sofistike ifadesini vurguluyor. Cartier’nin hemen hemen tüm mücevher koleksiyonlarında yer alan bu ikonik figür, altın, platin, rutenyum ya da metal ve asetatın oldukça dayanıklı bir bileşimine sahip birleşme noktalarında konumlanıyor. 


1 ve 2. gözlük 3645 TL, 3 ve 4. modeller ise 2590 TL

Santos de Cartier

Santos de Cartier, havacılık dünyasından aldığı ilhamla ikonik Santos de Cartier saat koleksiyonunun imzası vida tasarımı ile klasik ve bükümlü formuyla yeni bir stil sunuyor. Söz konusu stil, form ve fonksiyonellik sağlayan değerli malzemeler, hafif yapısı ve belirgin detaylarla zenginleştiriliyor. Bu yeni koleksiyon, Santos de Cartier’nin sembolü haline gelen vida, metal ve derinin eşsiz kombinasyonu, renk kontrastları ve Cartier zanaatının eseri olan zarif katmanlı yapısı ile kolay takılabilen modeller sunuyor.


1 ve 2. gözlük 3445 TL, 3. gözlük 4295 TL, 4. gözlük 3645 TL ve 5. model 4495 TL.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev