18 Ekim 2017 Çarşamba

Arzu Sabancı for Koton 2017 / 2018 Sonbahar – Kış

En yeni trendleri moda tutkunlarıyla buluşturan Koton, moda dünyasının simge isimlerinden Arzu Sabancı’nın imzasıyla yeni bir koleksiyonu daha moda severlerle buluşturdu. Arzu Sabancı’nın kendine özgü, seçkin zevkini yansıtan ‘Arzu Sabancı for Koton’ koleksiyonu, 2017 Sonbahar – Kış modasına özgün bir bakış getiriyor. Koleksiyonda yer alan tasarımları hayata geçirirken doğrudan kendi stilini yansıtan Arzu Sabancı, feminen ve modern her yaştan kadına hitap ediyor.

Alışılmadık parçalardan oluşan koleksiyonda, kişiye özel maskülen ceket ve pantolonlar kendine özgü detayları ile ultra feminen bir görünüm ortaya koyuyor. Koleksiyonda ön plana çıkan kaplanmış tafta, pullarla süslenmiş dokumalar ve karışık nakışlar moda severlere birbirinden şık alternatifler sunuyor. Arzu Sabancı for Koton tasarımları; sarı, mavi ve kırmızının en cesur tonları ile hem siluetleri canlandırıyor hem de gökkuşağı çizgileri ile simsiyah şık siluetlere eğlence, hareket ve dikkat çeken şık detaylar yaratıyor. Kendine has özgün bir stil yansıtan koleksiyonun gözde parçalarından kabanlar; kimono kol kesimi ile oldukça şık bir görünüm sağlıyor. Modern kadının günlük hayatında rahatlıkla tercih edeceği trikolar, zincirli yırtık formlarla süslü bir tarz ortaya koyuyor. Arzu Sabancı for Koton Koleksiyonunda yer alan, cigarette pantolonlarla göbeği açık bluzlar, dar kesim jean gömlekler, günlük yaşamında sportif tarzı yansıtan modern şehirli kadın için iddialı parçalar arasında yer alıyor.















Arzu Sabancı for Koton 2017 Sonbahar - Kış koleksiyonu, yüksek kalitede kumaşlarıyla yeni trendleri yansıtan özel tasarımları günün her anında kendini özel hissetmek isteyenler için Ekim ortası itibariyle seçili Koton mağazalarında ve Koton.com’da!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev