7 Ağustos 2015 Cuma

Michael Kors'un Eylül ateşi

Michael Kors Collection, yeni sezonda geometrik desenleri yeniden tanımlıyor.



 Farklı tarz ve desenlerin bir arada kullanıldığı koleksiyonda özellikle puantiye ve çizgi detayları öne çıkıyor. Siyah, beyaz, gri, taba renklerinin sıkça kullanıldığı koleksiyonda günlük şık görünüme sofistike dokunuşlar ile yeni bir bakış açısı kazandırılmış.


Michael Michael Kors çantalarında ise bu sezon alışılmışın dışında bir olan renk Tiel Blue ön plana çıkıyor. Yeşil ve mavi tonu ile Akdeniz’den ilham alınan çantalar canlı ve sofistike duruşuyla renk seven kadınların beğenisine sunuluyor.


Michael Kors’un altın rengi toka detaylı sandaletleri sadece gündelik kıyafetlerle değil şık pantolon takımların altında da kullanabilmeniz mümkün . Maskulen tarza feminen dokunuşlar sunan sandaletler rahatlığı şıklık ile buluşturuyor.


Michael Kors’un vazgeçilmezi Aviator gözlükler ise bu sezonda raflarda yerini alıyor. Siyah - koyu gri çerçeve eşleştirmeleri ile yüz hatlarının ortaya çıkarılmasını sağlayan gözlükler, Michael Kors’un artık imzası haline gelen kahverengi tonlu zebra deseni ile bir araya geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev