27 Nisan 2015 Pazartesi

Urban Decay ürünleri Sephora ile artık Türkiye’de!

Makyaj severlerin merakla beklediği Urban Decay ürünleri sonunda Sephora ile Türkiye’de!


NAKED 3

Urban Decay’in en çok satan far paleti Naked, bir devrim yarattı! En açık ve ışıltılı pembeden, koyu ve sıcak siyaha kadar bu nude renkler Naked’a aşık olmanızı sağlayacak. 

Fiyat: 169 TL


REVOLUTION LIPSTICK

Dudakların tüm nemini alan rujlardan bıktınız mı? Biz de bıktık! Bu yüzden de, renkleri olduğu gibi inanılmaz şekilde veren, bağımlılık yaratacak asi ve lüks bir formül yarattık. Urban Decay, tam arzuladığınız gibi zengin pigmentlerle güçlendirilmiş kremsi dokudaki “Revolution Ruj”’u yarattı. Cesur renklerden oluşan bu ruj 20 renk seçeneğine sahip.

İçeriğineki Maxi-Lip™ dudakları daha büyük ve dolgun gösteriyorken, Pigment Infusion System™ sayesinde üstün renk dağılımını ve kalıcılığı sağlıyor. Besleyici jojoba yağı, avakado yağı, kakao yağı ve shea yağı karışımı ile ise dudaklarınız hep nemli ve yumuşacık!

Fiyat: 65 TL


24/7 GLIDE-ON PENCIL


Bu kalıcı ve suya dayanıklı göz kalemi tam bir efsanevi güzellik ürünü…

Bu ödüllü göz kaleminin 40 tane alışkanlık yaratan rengi var: Çılgın-capcanlı parlak, ışıldayan metalik, her makyaja uygun nude’lar ve koyu dumanlı tonlar. Jojoba yağı ve E vitamini içeren formülüyle kolayca sürülür. Kremsi dokusu sayesinde istenilen şekilde dağıtılabilir, suya dayanıklı ve akmayan bir makyaj bitişi sağlar. Daha ne isteriz ki?

Fiyat: 59 TL


EYESHADOW PRIMER POTION

Bu göz farı bazının efsanevi formülü isteyebileceğinizden çok daha fazlasını sunuyor. Göz farınızı uygulamadan önce, göz makyajınızın tüm gün ve gece çizgilerde toplanmadan kusursuz ve kalıcı olması için bu baz size lazım. Bu göz farı bazı iksiri ilk “cin lambası” stilindeki ambalajında sunulduğunda Urban Decay hayranları son damlasına kadar kullanmaya o kadar kararlıydı ki bazıları Youtube’da ambalajını kırarak açma yöntemleri gösteren videolar bile yayınladı!

Fiyat: 65 TL


MAKEUP SETTING SPRAY

Hava kadar hafif spreyler makyajınızın kalıcılığını hissettirmeden sağlıyor. Alternatif spreylerin yapış yapış hissine karşı, cildinizde mükemmel bir his bırakarak sabitleme yapan bu sprey iki farklı formüllü olarak karşımıza çıkıyor. All Nighter: Makyajın muhteşem görüntüsünü korumak için 16 saate kadar koruma sağlıyor. Yağı kontrol altına alır, ciltteki parlamayı önler ve matlık sağlar.

Fiyat: 85 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev