16 Aralık 2014 Salı

Yılbaşı gecesi Oleg Cassini ile ışıldayın

Monako Prensesi Grace Kelly ve First Lady Jacqueline Kennedy gibi pek çok ünlü stil ikonuna hazırladığı kostüm ve tasarımlarla adını moda tarihine altın harflerle yazdıran Oleg Cassini, yeni yıla damgasını vurmak isteyen stil sahibi kadınlar için pek çok seçenek sunuyor. Oleg Cassini’nin büyüleyici abiye koleksiyonunda yılbaşı gecesi ışıldamanızı sağlayacak pek çok model yer alıyor.

Sezon trendlerinin tümünün yansıtıldığı geniş gece elbisesi koleksiyonunda hayal ettiğiniz modeli bulabilirsiniz. Farklı zevkte ve yaştaki kadınlara hitap eden koleksiyonda birçok farklı model ve renk seçeneğini bir arada görmek mümkün...


Ağırlıklı olarak tül ve dantelin kullanıldığı koleksiyon şıklığı feminenlikle buluşturuyor.


 Bedene oturan saten tuvaletler, dantel ve işlemelerle zenginleştirilen modeller ve vucüt hatlarını toparlayan krep elbiseler romantik bir silüet oluştururken, bordo, zümrüt yeşili, gece mavisi, gold ve antrasit gibi güçlü renklerdeki iddialı modeller cesur kadınların seçimi oluyor. 


Yılbaşı partisinin yıldızı olmak isteyenler için tamamı payet işlemeli, dekolteki ya da yırtmaç detaylı modeller özellikle dikkat çekiyor. Uzun tuvaletlerin yanı sıra mini elbiselerin de yer aldığı koleksiyon, yılbaşı partileri için birbirinden şık seçenekler sunuyor.


Oleg Cassini’nin parti havasını yansıtan tasarımları arasından hayalinizdeki modeli bulabilirsiniz. Oleg Cassini sizi büyülü dünyasına davet ediyor.

1 yorum:

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev