23 Ağustos 2014 Cumartesi

Yıldızlı Takı modelleri

Takı modasında günden güne yeni trendler ve yeni modeller karşımıza çıkıyor. Birkaç sezondur popülerliğini sürdüren yıldızlı takı modelleri bu sezon da oldukça moda. Küpelerden kolyelere, bilekliklerden saç aksesuarlarına ve yüzüklere kadar pek çok takıda yıldız motifine rastlamak mümkün.



İrili ufaklı yıldız figürlü zincir kolyeler, earcuff küpeler ve yıldız şeklinde özel tasarım altın yüzükler bu sembolü sevenler için güzel bir alternatif olarak öne çıkıyor. 


Özellikle yıldız detaylı saç zincirleri zarif ve iddialı modelleriyle göz dolduruyor. Sade bir tarza sahipseniz küçük, ince detaylı tasarımlarla yıldız modasını tarzınıza uyarlayabilirsiniz.



Minik uçlu bir kolye, modern çizgide bir yüzük ve küçük yıldızlarla süslü saç takısı ideal bir tercih olacaktır.


Gösterişli parçaları seviyorsanız ve iddialı bir stiliniz varsa taşlı ve ışıltılı modeller, büyük yıldız figürlü bileklikler tam size göre. Süsüne püsüne düşkün, şıkır şıkır olmayı seven biriyseniz yıldızlı taşlı kolyeler ile şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.


Özel tasarım takılara meraklıysanız, birbirinden güzel, özgün takı tasarım modellerinin yer aldığı Zet’de zevkinize göre bir parça bulacağınızdan eminiz. Her bir modelin sınırlı sayıda olduğu Zet’de 25 Ağustos Pazartesi gününe kadar 50TL ve üzeri takı siparişlerinizde geçerli %15 indirim fırsatını kaçırmayın.

3 yorum:

  1. Merhaba minik beyaz taşlı yıldız kolyeyi nerde bulabilirim bi tavsiyeniz varmı acaba?

    YanıtlaSil
  2. Merhaba minik beyaz taşlı yıldız kolyeyi nerde bulabilirim bi tavsiyeniz varmı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. https://www.zet.com/'da vardı o dönem ama hala var mı bilmiyorum :((

      Sil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev