4 Aralık 2012 Salı

Debenhams'dan cezbedici elbiseler

Dünyanın farklı ülkelerinde geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken ve çok katlı mağaza konsepti ile hizmet Debenhams, İngiltere’nin en beğenilen markalarından biri olan Coast'ı ilk kez Türkiye’ye getiriyor. 
Zarafetin zengin kumaş ve çizgilerle yeniden yorumlandığı Coast markası, seçkin modelleriyle gardıroplarda yerini alıyor.


Kadın, erkek, çocuk ve iç giyim departmanlarıyla her zevke hitap eden Debenhams, İngiliz asaletinden esinlenerek hazırlanan, şık gece kıyafetlerinin yer aldığı “Coast” markasıyla sezona eşsiz bir giriş yapıyor. Payetli elbiselerden jakarlı modellere, zümrüt yeşili straplez gece kıyafetlerinden, dantel detaylı drapeli tasarımlara kadar zengin seçenekler sunan “Coast”, özel davet ve partilerde iddialı bir görünümü garantiliyor. 


Yanık turuncu, siyah, lacivert ve ahududu renklerinin ön plana çıktığı koleksiyon peplum ve tüy detaylarıyla birleşerek sahip olduğu görkemi gözler önüne seriyor.


Metalik renklerin altın çağını yaşadığı koleksiyonda özel detaylarla tasarlanan elbiseler en beğenilen parçalar arasında…



Coast’un seçkin tasarımlarının yer aldığı koleksiyonu Cevahir Debenhams mağazasında bulabilirsiniz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev