2 Mart 2011 Çarşamba

Tween, Londra Moda Haftasında...

Dünya moda başkentlerinde giderek etkinliğini arttıran Tween, 23 Şubat Çarşamba gecesi Londra’da bir ilke imza atarak sadece İngiliz markalarının boy gösterdiği Londra Moda haftasında İlk kez bir Türk markası, Tween defile yaptı. Londra Moda Haftasının erkek gününün kapanış defilesini gerçekleştiren Tween sanat ve teknolojinin iç içe geçtiği bir koleksiyon sunarak büyük ilgi görmüş.
Zamansız, özgür, asi ve kendine güvenen erkeklerin içindeki o yaramaz çocuğu ortaya çıkaran kaplamalar, yıkamalar, özgün desenler ve yünlü kumaşlar yine Tween şıklığı ve çok amaçlı kullanılabilen ürünlerle hayat bulmuş.
Cesaret, Özgürlük, Kaçış, Macera, Hareket, Keşif, Tween Sonbahar Kış 2011-12 koleksiyonunun ana temasını oluşturuyor.
Doğadaki en doygun tonlarıyla hardal, bordo, mavi, kahverengi, yeşil, gri ve lacivert koleksiyonun öne çıkan renkleri.
Çift taraflı çanta olabilen işlevsel ceketler, oduncu gömlekleri, salaş pantolonlar ve desenli trikolar Sonbahar Kış 2011-12 koleksiyonunun vazgeçilmezlerinden.
Orka Group Kreatif Direktörü Güneş Güner Işık tarafından hazırlanan ‘Keşfetmek’ konseptli Tween defilesinin style danışmanlığı David Bradshaw üstlenmiş. Teknolojiyi sanatla harmanlayan ve konforun ön plana çıktığı koleksiyonun en beğenilen detayı, İngiliz Rock gurubu Clash’la yaptığı işbirliği ile tanınan designer Alex Michon’un Tween için tasarladığı el nakışı armalar olmuş. Birbirinden güçlü 41 kombinin podyuma çıktığı defilede post punk müzikler ve işlevsel aksesuarlarla keşif duygusundan yola çıkılarak “modern asker” bir konsept oluşturulmuş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev