3 Aralık 2010 Cuma

Yeni yılı Magicform ile karşılayın!

Magicform 2010 Yılbaşı koleksiyonu ile yepyeni bir yıla merhaba demenin keyfini ve rahatlığını yaşayın!

Yeni yıl için markanın baş tasarımcısı Gamze Civelekoğlu tarafından hazırlanan, sezonun sürprizi olan saf ipekten tasarlanan uzun gecelikler, sabahlıklar, baby doll’ler ve iç çamaşırı takımları, kendinizi yepyeni bir yılda da şımartmanız için hayat buldu. İpek kumaşın tende hissettirdiği yumuşacık duygu, feminen detaylar ile ön plana çıkıyor.



Koleksiyonda, gizemli kadını temsil eden vizon ve her dönemin rengi olan siyah, dantel ve satenin uyumu ile farklı kesimlerdeki sütyen ve külot takımlarla birleştirilirken, brode ve taşların renk üzerindeki dansı, tasarımların doğasını vurguluyor. Ekru ile pudra pembesinin, siyahla beyazın uyumu ise dantellerle, uçuşan ipek ve drapeli ayrıntılarla bütünleşiyor. Kırmızı, siyah, mor ve ekru renklerle tasarlanan saten baby doll’lere, takım olarak da kullanılabilecek sabahlıklar eşlik ediyor.

İç çamaşırı sıfatından çıkıp, artık dış giyimde de kullanılan büstiyerler, ekru ve siyah rengin ve incecik işlenmiş dantelin zerafetiyle modaya sıcacık bir gönderme yapıyor.



Yılbaşı şarkıları çalan özel müzikli külotlar, saten ve polar uyku gözlükleri, kırmızı, siyah, mor, yeşil, mavi, pudra pembesi gibi farklı renklerde ve leopar desenle de tasarlanan dantel bacak bantları, eğlenceli iç çamaşırları ve gecelikler, tüm yıl boyunca şansınızı yüksekte tutacak kırmızı külotlar ve kadının tutkusu olan tüylü ve ince topuklu el yapımı terlikler hem kendinizi şımartmak hem de hediye olarak sevdiklerinize almak için birebir.


Magicform ürünleri Boyner ile Debenhams zincirlerinde ve markanın Nişantaşı ve Kanyon AVM’deki konsept mağazalarında sizleri bekliyor.

Ayrıntılı bilgi için www.magicform.com adresine tıklayın.

1 yorum:

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev