9 Ekim 2010 Cumartesi

Sarah Jessica Parker..

Sarah Jessica Parker o kadar sevimli bir kadın ki ne giyse yakıştırıyor kendine! Üzeri payetlerle işli ten rengi Halston elbisesini de aksesuar seçimini de sevdim. Ama kollarında bir deformasyon oluşmuş SJP'ın.. Ufak bir müdahale gerekli sanırım!!

3 yorum:

  1. bu kadın hep böleydı. kolları bacakları ellerı kemıklı zayıf ıskelet gbi... yaşlandıkca da iyice crkinleşti.. cidden o kdr moda ikonusun, dıkkat etmesı lazım yani.. photshopla olmuyor hep

    YanıtlaSil
  2. bende çok begeniyorum ama kolları çok spor yaptıgı için bu hale gelmiş madonnada böyle ne demişler herseyin fazlazı zarar

    YanıtlaSil
  3. Ben bu kadının damarlarına, kemiklerine ve derisinin inceliğine bakmaktan, ne giydiğini algılayamıyorum ilk seferde. BU sefer de böyle oldu. Yazının sonuna gelince, elbiseyi görmediğimi fark edip, yukarı döndüm. :)
    Bence kesinlikle, bacaklarını, kollarını, ellerinin ve ayaklarının üstünü göstermeyen kıyafetler seçmeli. Aslında böyle olunca, çarşaf giymesi gerek sanırım ama dayanamıyorum vallahi. Çok da üzülüyorum her gördüğümde, seviyorum çünkü bu kadını ben. :)

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev