27 Mayıs 2010 Perşembe

Penti'den Plaj Koleksiyonu..

Penti'nin 2010 plaj koleksiyonu eğlenceli, renkli, enerji dolu bir bakış açısıyla hazırlanmış. Sabit modellerin yanı sıra müşterilerine “Karıştır Yakıştır” konseptiyle alternatifler de sunuyor.
“Karıştır Yakıştır” modelinde altlar ve üstler ayrı ayrı satılıyor. Tüm desenlerin renkleri birbirleri ile veya düz ve desensiz modellerle de çok rahat kombinlenebiliyor. Bikinilerde küçük fırfırlar, büzgülü şortlar, lastikli kalın kemerli altlar daha sıra dışı bir kombin yapmanızı sağlıyor. Strapless bikini üstleri de yine “tak çıkart” olarak tasarlandı. Pedli veya balenli tercih edebiliyorsunuz. 9 farklı renkten oluşan desensiz düz grupta tüm basic modeller mevcut. Karıştır Yakıştır modelleriyle kendi yaratıcılığınızla istediğiniz bikiniye kavuşuyorsunuz. Üstelik 3 parça alana %25 indirim de uygulanıyor.
Penti’nin bu yıl koleksiyona eklediği “Korse mayo” grubuyla vücudunuzdaki fazlalıkları gizleyebilir, daha formda görünebilirsiniz. Siyah ve dorenin birleşimi ile şık bir görünüme sahip olan korse mayolar balık etindeki kadınların bu yaz gözdesi olacağa benziyor.
Penti bu yaz “Çocuk mayosu” koleksiyonunu ilk kez tüketiciye sunuyor. 4-10 yaş arası büyümüşte küçülmüşlere hitap eden bu küçük grup 7 farklı modelden oluşuyor.
Küçükler bu yaz anneleri veya ablaları ile aynı desenleri giyip kendilerini daha da büyümüş hissedecekler.
Bikini ve mayoları tamamlayan dantel detaylı incecik poplin elbiseler, rengarenk penye etekler ve bunlarla beraber dantel fularlar bu yıl plajlarda kol gezecek...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev