5 Nisan 2010 Pazartesi

Collezione 2010 İlkbahar - Yaz ..

Collezione'un 2010 İlkbahar - Yaz koleksiyonu canlı renkleri ve rahat modelleri ile dikkat çekiyor.
"Kadın"
Collezione 2010 İlkbahar - Yaz kadın koleksiyonunda kargo cepli modeller, kamuflaj desenler, varak baskılar ve troplar ile süslenmiş mendil formlu t-shirtler, haki, çağla ve bej renkleriyle bütünleşiyor. Diz altı çoraplar, mini etekler ve ceketler, amerikan kolej giyimine göndermeler yapıyor. Uzun elbise formlu t-shirtler, skinny jean modelleri, western ekose gömlekler, çiçek desenli uzun elbiseler ve yeleklerle kombinlenen modeller, bol takı ve birbirinden çekici etnik desenlerden olusan şallarla sıradışı görünümlere kavuşuyor.
"Erkek"
Collezione 2010 İlkbahar - Yaz erkek koleksiyonu rahat giyinen, şıklıktan ödün vermeyen, gününü geceye taşımayı seven ve kendini güncellemeyi bilen erkeklere hitap ediyor. Sporcu, aktif, hırslı, iddialı, üniversite yıllarına gönderme yapan kolej genci, yıllardır popülerliğini kaybetmemiş giyim stilini koruyor.
"Aksesuar"
Bayan aksesuarda yazda ayakkabı trendlerinde babet yine sezona damgasını vuracak bir unsur olarak karşımıza çıkıyor. Denim ve deri birliktelikleri malzeme olarak ön planda. Metal, zımba, pul ve taşlarla zenginleştirilmiş babetler günlük kullanım yanında gece davetlerinde de rahatlıkla kullanılabilen bir aksesuar olarak karşımıza çıkacak. Bayan çantalarında büyük formlar her zaman yerini korumakta ancak cross-body bagler altın çağını yaşıyor diyebiliriz. Bu yazın hafifliğini ve özgürlüğünü bu spor şık ve trend çantalarla yaşabilirsiniz. Zengin renk ve desenlerde son yıllarda bayanların vazgeçilmezi olan şal tutkusu bu yazda devam ediyor. Etnik desenlerden; ponpon ve püskül detaylarına , örme ve dokumadan dantel görünümlü formlara kadar çok geniş bir ürün yelpazesini barındırıyor. Pırılıtlı süslemeler, taş, pul, payet ve süslemelerle harem temasını destekleyen şallar şık giysilerinizle rahatlıkla kombinlenebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev