17 Eylül 2008 Çarşamba

Harley'ler topuklandı

40 yıllık klasik Harley Davidson çizmeler 2008 - 2009 kış sezonunda topuklanmış. Klasik bağcıklı Harley botlarımı çok sevmemden mi bilmem ama bu çizmeleri ben sevemedim doğrusu. Harley çizme 165 Ytl

9 yorum:

  1. im your favorite reader here!

    YanıtlaSil
  2. wow, very special, i like it.

    YanıtlaSil
  3. when will you go online?

    YanıtlaSil
  4. well its nice to know that you have great hits here.

    YanıtlaSil
  5. Ayy alevcim bir an yorumları görünce ingilizce dedim dur yanlış yere bastım herhalde:)bugün bir avallık var üzerimde türk filmi izleyip çok ağladığımdan olsa gerek.neyse konuya döneyim ben de sevmedim bu botları.eski harleylerimi seviyorum ben.oldum olası topuksuz ayakkabı ve botları daha çok severim zaten özenmiyorum değil topuk olayına ama öyle kalıyor işte.napalım doğam böyle sanırım:)mecbur kalırsam ancak öyle..

    YanıtlaSil
  6. Tuğba; sende benim gibi Türk filmlerine ağlıyorsun demek. Bende kesinlikle klasik harley botları tercih ediyorum. Topuklu ayakkabılar sağlıksız zaten boşver giyme mecbur kalmadıkça.

    YanıtlaSil
  7. Çok kaba değil mi bunlar? Ben pek tercih edileceğini sanmıyorum ama belli olmaz tabii. Kışın eteklerin altına çizme çok güzel oluyor ama ben bottan vazgeçmem. Şöyle en kalın tabanlısından. lap lap lap :))

    YanıtlaSil
  8. çirkin;çok çirkinler.Nazo ya katılıyorum lap lap lap yürüyeceksin hele Ankara'da hemen başlıyo kar buz giy bakalım hafif topuklu da bile tepende bulursun bacaklarını :)

    YanıtlaSil
  9. aman allahım bu yabancılarda kim dedim birden :))

    neler kaçırıyormuşum da haberim yok, ne güzel bir blog burası flamecim, öyle uzak kaldım ki buralardan, yeni fark edebildim bu bloğunu, hayırlı olsun canım benim, bol ziyaretçili olsun

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler..

Alev