30 Ocak 2010 Cumartesi

İstanbul Moda Haftası'nda DESA defilesi

DESA, 2010-2011 Sonbahar / Kış koleksiyonunu İstanbul Moda Haftası kapsamında 5 Şubat’ta yapacağı defile ile sunmaya hazırlanıyor. 5 Şubat Cuma günü saat 13:30’da Santral İstanbul’da gerçekleştirilecek defilede ünlü sanatçı Meltem Cumbul, kendisi için özel hazırlanan deri gece elbisesi ile podyumda yer alacak.

Sally Hansen'dan uzamayan tırnaklara çözüm..

Yavaş uzayan tırnaklar çok sık karşılaşılan bir tırnak problemi olduğundan Sally Hansen bu probleme etkileyici bir çözüm sunuyor. Sally Hansen Nail Growth Miracle - Tırnak Uzatan Mucize; kısa ve yavaş uzayan tırnakların sadece 5 gün içerisinde %30 daha hızlı uzamasını sağlıyor. Özel içeriğindeki Soya proteini, Keratin ve Kolajen tırnaklarınızın nem dengesini koruyarak kısa zamanda hızla uzayan ve sağlıklı tırnaklara kavuşmanıza yardımcı oluyor. Fiyatı: 33 TL

Bar Refaeli'nin Rampage pozları..

İki sezondur Rampage'in yüzü olan Bar Refaeli 2010 İlkbahar - Yaz koleksiyonu için yeniden objektif karşısına geçmiş..

Matthew McConaughey'in 2. çocuk heyecanı..

Matthew McConaughey ve model sevgilisi Camila Alves 1.5 yaşındaki oğulları Levi'den sonra kızları Vida'yı kucaklarına aldılar. Fotoğrafta mutlulukları açıkça görülüyor. Kocaman bir aile olma yolunda ilerleyen çiftin mutlulukları daim olsun..

Gül Ağış; İstanbul Fashion Week 'de..

Gül Ağış, Lug Von Siga markası altında tasarladığı ürünleri ‘Bağımlılık ve Hapis’ isimli koleksiyonu ile İstanbul Fashion Week Genç Tasarımcılar Karma Defilesi’nde sunuyor.. Güçlü ve kendinden emin Lug Von Siga kadını gri tonlarında, siyah ve beyazda kendini buluyor. Düzgün ve oversize görünümler, asimetrik formlar, vücuda oturan kesimler, deri pantolon ve etekler, kaşmir ve ipek karışımları… Gül Ağış, son koleksiyonunda bağımlılıklarımızın ekseni etrafında dönen, neşe ve mutluluğu yakınlarda değil, ulaşılmazda arayan tatminsiz hayatları anlattığı defilesi 4 Şubat günü saat 19.30’da İstanbul Fashion Week’te görücüye çıkacak..

29 Ocak 2010 Cuma

Doutzen Kroes'ın Victoria's Secret pozları..

Doutzen Kroes'e bayılıyorum. Nasıl güzel bir yüz, göz, saç, vücut! Hepsi bir arada bize haksızlık yapılmış sanki :D Victoria's Secret'ın 2010 İç Çamaşırı kataloğu için tüm güzelliğini önümüze sermiş..

Şimdi reklamlar!!

Megan Fox - Emporio Armani Jeans..
Versace - 2010 İlkbahar / Yaz..
Eva Mendes - Calvin Klein Jeans..
Rasa Zukauskaite ile Prada 2010 yaz..
Mango 2010 yazında da Scarlett Johansson'dan vazgeçmiyor..
Claudia Schiffer - Salvatore Ferragamo, 2010 yaz..
Kate Moss'un Longchamp için tasarladığı çantaya ba-yıl-dım..
Chloe 2010 Yaz..
Julianne Moore - Bvlgari..
Cartier Jewelry..
Vanessa Paradis - Chanel Rouge Coco..
Stefanel - 2010 İlkbahar / Yaz..

28 Ocak 2010 Perşembe

Victoria's Secret'in 2010 plaj koleksiyonu..

Candice Swanepoel ve Miranda Kerr'in "Victoria's Secret 2010 plaj koleksiyonu" için verdiği pozlar soğuk kış günlerinde içimizi ısıtacak..

27 Ocak 2010 Çarşamba

Max ve Emme..

Jennifer Lopez ve Marc Anthony'nin ikiz bebekleri Emme ve Max 23 aylık oldular. Anneleri ile birlikte Miami Beach Hotel'de tatil yaparken görüntülenen ikizlerin "Burberry" mayoları gözümden kaçmadı. Bakalım onlarda Suri Cruise gibi çocukların stil ikonu olabilecekler mi?

Kırmızı!

Ünlülerin özel davetlerde en çok tercih ettiği renklerden biri de "ateşli" kırmızı..
Maria Menounos'in Altın Küre ödül töreninde giydiği elbise Romona Keveza..
Jessica Alba
Julianne Moore'un kırmızı elbisesi Lanvin
Sophia Bush
Cameron Diaz
Hilary Swank
Heidi Klum
Mariah Carey'in asimetrik elbisesi Carolina Herrera..
Christina Hendricks'in kırmızı elbisesi de Carolina Herrara..

26 Ocak 2010 Salı

John Frieda Markafoni'de...

John Frieda ürünlerini severek kullandığım için bu blogta da sık sık yer verip tüm koleksiyonu tanıtmaya çalışıyorum. Bugün "Markafoni" de John Frieda ürünlerinin indirimli satıldığını görünce size de haber vermek istedim. Ben dalgalı saçlar için Bukle belirginleştirici krem ile kızıl saçlar için koruyucu saç bakım kremi aldım. Markafoni üyeliğiniz yoksa referans olarak annelerlehayatadair@gmail.com adresini gösterebilirsiniz. Keyifli bir alışveriş için BURAYI tıklayın..

Osmanlı‘dan Günümüze Mücevher

Osmanlı’nın muhteşem tarihini ve kültürünü yansıtan, saray takı ve aksesuarlarından oluşan "Osmanlı'dan Günümüze Mücevher" konulu konferans Topall Mücevherat sponsorluğunda Conrad Otel’de yapıldı. 600 yıl hüküm süren Osmanlı’nın ihtişamını, zengin kültürünü yeniden gün yüzüne çıkarıp, özgün tasarımların ortaya konduğu ve aynı zamanda 2010 takı trendlerinin de anlatıldığı konferansa Cemiyet hayatından bir çok isim katılmış.
Etel Baler
Ebru Akel