30 Nisan 2009 Perşembe

İkiz bebek heyecanı!

Sarah Jessica Parker ve Mathew Broderick çifti taşıyıcı anne sayesinde dünyaya gelecek ikiz bebeklerin heyecanını yaşıyor. 6 yaşında James Wilke adında bir oğulları olan çiftin yeni doğacak bebeklerin ikisi de kızmış..

Geniş Mekanlar..

Geniş ve ferah mekanlar her kadının hayalidir sanıyorum. Bu fotoğraflar bana fazla geniş! gelse de bir gün belki olur değil mi, neden olmasın.. 


 
Yüksek tavanlar, ışıldayan parkeler, kocaman pencereler ve geniş kanepeler benim rüyalarımı süslüyor.. 

 
Tavana bile parke döşenmiş.. 

 
Yatak odası o kadar büyük ki yatak minicik kalmış.. 

 
Bu masada yemek yerken etrafta koşuşacak bir kaç çocuk şart! 

 
Benim mutfağımda büyük ama bu kadar değil tabi ki! 

 
Teras manzaralı bir banyo biraz riskli geldi bana!

Tyra Banks zerafeti!

Uçuşan dalgalı saçları mı? Elbisesi mi? Ayakkabısı mı? Bu zerafetin sırrı Tyra Banks'in duruşunda sanırım..

28 Nisan 2009 Salı

The Ghosts Of Girlfriends Past

Jennifer Garner, Matthew McConaughey ve Micheal Dougles'in başrollerini paylaştığı romantik - komedi filmi "The Ghosts Of Girlfriends Past'ın" galası Los Angeles'ta yapıldı. Yeni doğum yapan Jennifer Garner ve Mathew'in sevgilisi Camila Alves gecenin en dikkat çeken kadınlarıydı..

Dost başa düşman ayağa!

Dost başa düşman ayağa bakar demiş atalarımız ama! benimki düşmanlıktan değil. Sarah Jessica Parker onu ne kadar sevdiğimi bilir :) SJP; Narciso Rodriguez elbisesinden çok 845 Euro'luk Christian Louboutin ayakkabıları ile dikkat çekmiyor mu?

2009 - 2010 Erkek Kış Modası

Gareth Pugh, D&G, Burberry Prorsum ve John Galliano'nun 2009 - 2010 Erkek Kış defilelerine bakınca Military Trendinin kadınlardan sonra erkek modasını da etkilediği çok net anlaşılıyor..

Ahh Julia ahhh..

Julia Roberts'ın saç rengi ve modeli beni o kadar büyüledi ki Dolce & Gabbanna elbisesini gözüm görmüyor..

Lindsay Lohan

Bu yazın en trendy giysisi jean şortlar ve püsküllü sandaletler. Lindsay Lohan'da bu trendin öncülerinden...

Anne ve Adam

Anne Hathaway ve sevgilisi Adam Shulman köpekleri ile gezinti yaparken görüntülenmiş. Anne Hathaway askılı jean elbisesi ve bembeyazzzz teni ile yaz'a hazır..

Hilary Duff

Hilary Duff'ın tarzını beğenirim genelde ama bu siyah - beyaz kombini için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bandajlı beyaz eteği kalçalarını çok geniş göstermiş. Makyajı da özensiz geldi bana. Nazar değdi Hilary'ye sanırım..

Sienna Miller

Sienna Miller Matthew Villiamson elbisesi ve kocaman gülüşüyle çok hoş gözüküyor ama saçlarına biraz daha özen göstermeliydi bence!

Boyfriend Gömlek!

Malum Boyfriend Jean ve Ceketler bu aralar çok moda. Vanessa Hudgens bu modaya bir yenisini daha eklemiş sanırım. Boyfriend Gömlek! Evden çıkarken altına birşey giymeyi unutmuş gibi gözükmüyor mu? Ben mi abartıyorum yoksa!

Charlize Theron

Charlize Theron Hollywood'un en güzel sarışınlarından biri.. Ne giyse yakışıyor.. Tıpkı bu siyah Lanvin elbise gibi..

27 Nisan 2009 Pazartesi

Haftasonu evlenen bir diğer çift ise Heidi Montag ve Spencer Pratt. Bu romantik fotoğrafları ve Heidi'nin Monique Lhuillier gelinliğini çok beğendim..

Salma Hayek evlendi!

Milyarder Fransız işadamı François Pinault ile 14 Şubat'ta sade bir nikah töreniyle evlenen Salma Hayek 2.5 ay sonra Venedik'te düğün yaptı. Salma Hayek derin göğüs dekolteli ve bedeni bol işlemeli Balenciaga gelinliğiyle çok hoş gözüküyor. Düğüne Penelope Cruz, Javier Bardem, Ashley Judd, Antonio Banderas ve eşi Melanie Griffith, Woody Harrelson, Edward Norton, Stella McCartney, Anna Wintour, Charlize Theron ve eski Fransa Cumhurbaşkanı Jacques Chirac gibi bir çok ünlü de katılmış..

25 Nisan 2009 Cumartesi

Leighton Meester

Leighton Meester katıldığı bir partide Chloe elbisesi ve aynı renkteki Christian Louboutin papuçları ile arzı endam eylemiş. Eee iyi de etmiş :)

Mango 2009 Yaz

Penelope Cruz'un Mango için hazırladığı koleksiyon büyük ilgi görmeye devam ediyor. Katalog için çektirdiği son fotoğraflarda yayınlandı..
Kate Bosworth'un duruşuna hastayım. Çok asil ve güzel bir kadın! Pudra tonlarındaki Chloe maksi eteği ve payetlerle süslü bluzuyla göze de hoş geliyor. Chloe minik çantası da kıyafeti tamamlamaya yetmiş..

Diane Kruger'ın harem pantolonu

Bu yaz Harem pantolonları sıkça göreceğiz. Diane Kruger'da silver harem pantolonu ile gayet rahat gözüküyor. Sade makyaj da ona çok yakışıyor..

24 Nisan 2009 Cuma

Mischa Barton'da Louis Vuitton giymiş

İki gün önce Beyonce'de gördüğümüz Louis Vuitton papuçlar için bu sezon giymeyen ünlü kalmayacak demiştim. Yanılmadığımı görüyorum. Bakın bu kez de Mischa giymiş..

Isla Fisher'in sokak halleri

Geçtiğimiz aylarda vizyona giren Bir Alışverişkoliğin İtirafları filmiyle beğeni toplayan Isla Fisher kızı Olive ile birlikte görüntülenmiş. Parmak arası terlikleri ve jean şortuyla elinde kahvesi oldukça neşeli ve doğal gözüküyor. Yalnız Olive annesinin bluzundan elini çekmezse heran bir frikiğe sebep olabilir :)

Beyonce

Beyonce katıldığı bir davette giydiği siyah Balmain elbisesiyle çok hoş gözüküyor. Gözü tırmalayan tek nokta ise mini eteğin altında kalın duran bacakları! David Letterman'ın şovunda giydiği mavi Elie Saab elbisesi için ise yorum yapmaya gerek bile yok! Bir de ben Beyonce'ye düz fönlenmiş saçları değil de dalgalı saçları yakıştırıyorum..

Mischa Barton

Daha önce Kate Perry ve Nicky Hilton'un giydiği Matthew Williamson for H&M elbiseyi bu defa Mischa Barton giymiş. Ayakkabı olarak ise Alexander Mcqueen'i tercih etmiş. Yalnız Misca Barton'dan bir ricam olacak lütfen eski saç rengine geri dönsün..

Miley

Hannah Montana filmiyle bu aralar gündemde olan genç oyuncu / şarkıcı Miley Cyrus Herve Leger by Maz Azria elbisesiyle trendleri takip ettiğini gözler önüne seriyor..

Bir insan kendine bunu niye yapar!

Lady Gaga tuhaf giyim şekliyle beğenildiğini düşenebilir belki ama sarı D & G elbisesi benim gözümü yormaktan başka birşeye yaramıyor..

23 Nisan 2009 Perşembe

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez elbiseye giymeyi seven ünlülerden..

Jessica..

Jessica Alba krem rengi elbisesi ile first lady'ye benzemiş :) Yaşına göre fazla klasik bir seçim yapmış. Gülümsemesi ise çok hoş..

Davis By Ruthie Davis

Lady Gaga, Kim Kardashian ve Beyonce'nin vazgeçemediği ayakkabı markalarından biri olan Davis By Ruthie Davis'in renkli yaz koleksiyonundan seçtiklerim..